pondelok 20. apríla 2015

Vesiakova tyc ovalna

Koncovka na oválnu vešiakovú tyč , materiál zliatina, farba chróm,. Bočný držiak vešiakovej tyče oválnej zliatina. Vešiakovú tyč štandardne dodávame v dĺžke m. Držiak určený pre oválnu tyč.


Určené pre vešanie odevov v šatníkoch a vstavaných skriniach. Tovar: Názov, Kó Cenníková cena bez DPH, Zľava .

Súvisiaci tovar: držiak vešiakovej tyče. DPH: € cena s DPH: €. Stropný úchyt na vešiakovú tyč. Oblúkové koleno 90° pre oválnu šatníkovú tyč Spezial Oval, brúsená pochróm. Vyhotovenie: lesklý chróm. Lišty je možné nakrátit, aby sa zmestili do dĺžky 200.


Táto požiadavka je možna zadať do poznámky objednávky. Popis produktu vešiakova tyč oválna. Vaše hodnotenie: SKLADOM.

Viac sa dočítate v brožúrke o zárukách. Tyč na oblečenie sa jednoducho inštaluje zacvaknutím . Skriňová tyč oválna chrómová 1m. Kovová oválna šatníková tyč , určená do úzkeho priestoru skriní Sektoru Venuša. Sklopná tyč skrine a výsuvné systémy šatníkových skríň (zdroj: pinterest.com). BOSS X:stolička drevená jedálenská,.


Vybavenie obchodov a predajní, figuríny, vešiaky , štendre, označovanie . Za ľavými dverami sa nachádza vešiaková tyč pod hornou poličkou a na spodku sa nachádza jedna polica. Sivé oválne úchyty, prevedenie jelša a buk. Technická špecifikácia predmetu Zmluvy: Technické vlastnosti.


Dvierka skrine sa otvárajú pomocou úzkych oválnych výrezov. V ľavej časti skrine sa nachádza vešiaková tyč pre vaše oblečenie . Rohový oblúk vešiakovej tyče ovalnej 90°. Vnútro skrine je rozdelené na dve časti, v jednej je vešiaková tyč , v druhej sú police.


Vitrážky, záclonové a rozperné tyče. Bezplatná inzercia, vesiakova policka predaj a inzercia.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky