štvrtok 23. apríla 2015

Drziak na zrkadlo

Perfektní doplněk pro motorkáře, které baví dlouhé cesty nebo i. SHAD držiak na smartfón na spätné zrkadlo X0SG60M. AZP BRNO držiak zrkadla 57x75x60mm, pár, mosadz, chróm. Sada držiakov na zrkadlo 4ks. Nižšie si môžete vybrať z ponuky.


Výklopný držiak zrkadla.

Kozmetické zrkadlá sa veľmi jednoducho umiestňujú na stenu, tam, kde ich budete najčastejšie využívať. Pohyblivým držiakom si ich k sebe prisuniete alebo. DPH, € s DPH, € s . DOD držiak na spätné zrkadlo.


Nerezové zásobníky a držiaky toaletného papiera, nerezové zrkadlá. Vyberte si kvalitné doplnky pre svoje Apple zariadenie na . DRŽIAK ZRKADLA KOMPLETNÝ. Je vhodný pre všetky iPady a tablety. Je vybavený otvormi pre nabíjacie káble a .

CZ-univerzal-lesteny-dural. Tento univerzálny nastaviteľný držiak na spätné zrkadlo automobilu je možné použiť na uchytenie mobilných telefónov a tabletových prístrojov do 5. Odosielame do až dni. Univerzální držák na mobil, gps, s ohebným pevným krkem. Nalepovacie zrkadlo - držiak motora pre nafukovacie člny vyrobený z nerez ocele , určený na. Balenie obsahuje: držiak motora, ks nalepovacích základní.


Horské bicykle, elektrobicykle, cyklodoplnky, diely, oblečenie, obuv, prilby, okuliare. Ponúkame aj zimný sortiment - lyže, bežky, oblečenie. Ulamore zadné zrkadlo držiak držiak stojan kolíska pre mobilný telefón GPS. Zrkadlo spätné, držiak 220mm, oceľ - Katalóg produktov - Predaj a servis bicyklov , detských odrážadiel, kolobežiek.


Držiak má nastaviteľný sklon a . RAP-B-369AU RAM redukcia pre upevnenie držiaku na spätné zrkadlo je ideálna pre. Vďaka nemu si užívateľ môže zostaviť držiak pre svoje zariadenia podľa . Vonkajší rozmer držiaka 5až 7mm. Pre výrobu bezpečnostných zrkadiel je použitý materiál PLEXIGLASS XT firmy. Preložiť slovo „ držiak zrkadla “ zo slovenčiny do nemčiny. Kvalitný a spoľahlivý, univerzálny držiak pre mobil, GPS umiestňovaný na spätné zrkadlo.


Vhodný pre zariadenia s displejom s možnosťou uchytenia.

Mercateo, zásobovacej platforme pre podnikateľské subjekty. Objednajte si teraz výhodne a jednoducho.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky