streda 22. apríla 2015

Sušiak na uteráky

Elektrický nástenný sušiak uterákov Innova Goods 65W (tyčí). Elektrické vykurovacie teleso určené na nahrievanie a sušenie uterákov, ktoré oceníte . Nové TAVOLA držiak uterákov 340mm, brúsená nerez. Originálne ultra tenké radiátory.


Prezri si u nás elektricky susiak uterakov a porovnaj ceny v 10.

Stane sa nielen užitočným pomocníkom, ale aj zaujímavým dizajnovým . Ak hľadáte do kúpeľne kvalitu za priaznivú cenu, potom by vašej pozornosti nemali uniknúť série JASPER. Vysoká aj nízka skrinka, skrinka pod umývadlo, . Zabudnite na naťahovanie sa na sušiak alebo háčik na zavesenie uterákov. Praktický a elegantný stojan z chrómovaného kovu a skla vnesie do vašej kúpeľne . Sušiak na uteráky a kúpeľňová polica v jednom.


Pri zostavovaní tejto kúpeľňovej police využijeme skryté skrutkové spoje.

Nimco Polo - polica a sušiak na uteráky - E-shop se širokým sortimentom značiek : GROHE, HANSGROHE, NIMCO, STEINBERG a SMEDBO. Kúpeľňový radiátor ELNA R7B je vhodný na sušenie uterákov a osušiek. Vyrobený z kvalitného materiálu, biele prevedenie.


Rebríkový elektrický sušiak sa . Heureka - overené zákazníkmi Qudal - č. Elektrické otopné těleso je určeno k nahřívání a sušení ručníků, které oceníte především v zimním období. Je vyrobeno z leštěné nerezové oceli a poskytne Vaší . Elektrické sušiaky sú v dnešnej dobe veľmi praktické a hodia sa prevažne do malých kúpeľní. Dotykový displej ovládacieho panelu umožňuje . WC kefy a vešiaky na uteráky nákup a rezervácia v OBI. Nie je nad pocit, keď sa po sprchovaní môžete utrieť teplou a hebkou osuškou.


Sklopný sušiak na uteráky a bielizeň štvoritý Aqualine na kúpeľnový radiátor. Ostatné vlastnosti: dá sa upevniť pre vešanie . Sušák na ručníky ramenný s protiskluzovou upravou udrží ručník vždy na svém místě. Vešiaky na uteráky a osušky môžete upevniť na stenu, prípadne zavesiť von. Háčiky rôznych tvarov a farieb zavesíte vonku, na skrinky alebo pripevníte na .

Cena s DPH: 2€ 3€. Polica, sušiak na uteráky 620mm. Povrchová úprava : CHROM.


Držiaky na uteráky všetkých tvarov a vzhľadov skladom a za skvelé ceny ! Praktický plastový harmonikový sušiak , ramien Používaný, stav bez poškodení. Moderné sušiak na uteráky českej výroby s netradičným dizajnom, ktorý je navrhnutý tak, aby poskytol . Stojan sušiak na uteráky 84x60xcm.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky