štvrtok 23. apríla 2015

Regale na predaj

Bezplatná inzercia, predam regale predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Primo- Nosnosť jednej police 100kg, zaskakovací spôsob montáže.


Standard- Nosnosť jednej police 200kg, . Ponúkam na predaj policové regále , knižnice.

Dekor- kombinacia Slivka a čierna. Rozmery: Výška- 200cm, širka- 85cm, hlbka- 40cm Cena za ks - iba 59 . OBI online a vo Vašej OBI predajni! Kovový zásuvný regál na veľké. Online predaj , rýchle doručenie po celom Slovensku. V hornej časti regálu je segment s miestom pre firemné logo.


Paletový regál Vám umožňuje predaj tovaru priamo z palety. Všetky ponúkané regály môžu byť .

Je vhodný na skladovanie tovaru v skladoch a dielňach, ale pre svoj elegantný vzhľad a estetickú . Nákup regálov u nás bez rizika - dní na vrátenie a za trvale najnižšie ceny. Bezskrutkové kovové regály 180x90x40cm, políc, 65kg na policu. Jednoduchý plastový regál so policami. Nosnosť každej police je kg, celkové zaťaženie regálu je kg.


Pre väčšiu stabilitu a bezpečnosť možno regál. Uložte si knihy prehľadne. Praktické knižnice a regály s veľkým odkladacím priestorom. Kvalitné obchodné, pneu či policové regále a regálové systémy. Regál KALIO NOVINKA DOBRÝ.


Dodávame kovové regály a regálové systémy s lakovanýma a DTD policema. Moderný aj tradičný dizajn, akciové ceny, výhodné zľavy. On-line nákup predaj regály a police za rozumné ceny od slovenských a zahraničných výrobco vhodné do bytu, domu, kancelárie, reprezentačných priestorov, . U nás nájdete širokú ponuku vybavenia pre priemyselné podniky, štátne organizácie, školy, firmy, obce ai.


Zabezpečujeme vybavenie dielní, skladov a šatní. Prodej regálů a výkup regálů - za skvělé ceny!

Výroba a predaj regálov - pojazdné regály paletové, konzolové, policové, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky