pondelok 27. apríla 2015

Lis na odznaky

Pokud hledáte Lisy na odznaky jste tu správně. Lis je možno osadit matricemi o průměrech. Možnosť vyrábať aj prevedenie magnet, zrkadielko . Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tento produkt už nie je v našej ponuke.

Naše stroje SUPERBUTTON jsou právoplatně nejprodávanější stroje pro výrobu reklamních placek na českém a slovenském trhu. Lis na odznaky bez nástroja (matrice). Veľmi kvalitný ručný lis na odznaky. Rozmery :100mm(W) x 260mm(D ) x 340mm(H) (H=pri zdvihnutej rúčke).


Grafický vysekávač - nůžky. Dopyt: lis na odznaky , odznakovač, s vymeniteľnými matricami - už pred vami poptával zákazník na AAADOPYT. Skúste to tiež, služba je zadarmo.

Pákový stroj - lis na výrobu reklamných predmetov. S lisom na reklamné predmety možno vyrábať odznaky , magnetky otvárače fliaš, zrkadielka rôznych . Nově také obdržel výtvarný obor lis na buttony a vysekávač s šířkou cm. Využití plackovač najde v . Odznaky so špendlíkom mm. Matrica pre lis na odznaky mm. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte . Internetový magazín o grafice, polygrafii a digitálních technologiích.


Součástí serveru je diskuzní fórum, bazar, systém práce, galerie a další služby. Multifunkčný lis na odznaky Secabo bez matríc. Find this Pin and more on material by lucia_slobodova.


Lis s matricami na výrobu mm odznakov. Působnost: Praha a okolí. Dobrý den sháním stroj - lis na odznaky průměr mm - klidně i. Levné PLACKY Plzeň - vyrábíme a dodáváme placky, reklamní odznaky a buttony.

Masinka ( rucni lis ) prislusenstvi a polotovary pro vyrobu odznaku.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky