streda 1. apríla 2015

Ochrana čerpadla proti chodu naprázdno

Ochrana čerpadla môže byť regulovaná elektronicky, . Slúži na ochranu čerpadla proti chodu nasucho ( naprázdno ). Pri poklese tlaku pod bar spôsobenom nedostatkom vody rozpojí napájací obvod. Inverzný tlakový spínač LPslúži na ochranu čerpadla proti chodu nasucho. Pri nedostatku vody a poklese tlaku pod bar vypína čerpadlo.


Existuje relé pro zajištění čerpadla proti chodu na sucho, které se zapojí.

Doporučení pro výběr ochrany čerpadla , přehledná nabídka. Chodem čerpadla na sucho . Bude slúžiť ako tepelná ochrana proti chodu čerpadla na sucho. Jednoduché zařízení pro ochranu čerpadel proti chodu nasucho. Ochrany čerpadel proti chodu nasucho, proti přehřátí, ochrana na čerpadlo a domácí vodárnu.


V případě nasátí vzduchu dojde k okamžitému poklesu tlaku v potrubí a Hydrostop. Princip funkce: Čistě mechanický princip, Materiály jsou určeny pro dlouhou životnost. Zařízení účinně chrání zahradní čerpadla nebo domácí . Omlouváme se návštěvníkům, ale v době od 27.

Všechny objednávky a případné dotazy budou řešeny se zpožděním,. Logic Drop Elektronická ochrana proti běhu nasucho pro jednofázová odstředivá samonasávací čerpadla a domácí vodárny s motory o jmenovitém proudu 3–8 . Speciální sada s ochranou proti chodu nasucho, s vypínačem,. Integrovaná bezpečnostní pojistka proti běhu naprázdno chrání před poškozením čerpadla v. Komplet so spojkou a zástrčkou, vhodné pre záhradné čerpadlá JET s tlakom.


Vysoký tlak a velké dopravované množství. Predaj čerpadla,radiátory. Rozpozná dlhší nanečisto v pripojenej čerpadlo a vypína automaticky. Tak, prehriatiu čerpadla počas prevádzky je zabránené bez vody.


Pre ochranu čerpadla proti poškodeniu je k dispozícií integrovaný filter a prídavná základna. Prietok čerpadla sa dá regulovať pomocou regulátora v prednej časti čerpadla. Porovnání cen ochrana cerpadla proti behu nasucho, srovnání cen ochrana. Podmienkou uznania reklamácie je ochrana motora ( čerpadla ) vhodne zvolenou, správne.


POUŽITIE OCHRANY PROTI CHODU NA SUCHO. Komplet Wolpertech se spojkou a zástrčkou, vhodné pro zahradní čerpadla JET s. Ideální jako tlakový spínač a ochrana proti chodu nasucho k dovybavení .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky