štvrtok 23. apríla 2015

Vešiak na prádlo na stenu

Praktický sušiak na bielizeň Telegant Protect značky Leifheit. Rollquick značky Leifheit se snadno namontuje mezi dvě protilehlé stěny vzdálené až m. Sušiče bielizne, na stenu (6). Gimi Rozkladací sušiak na bielizeň Super Top m. Maximálna dĺžka vytiahnutých sušiacich šnúr je m. Kvalitný sušiak na bielizeň značky Leifheit, stabilný sušiak na bielizeň s výklopnými bočnicami,.

Variabilný vešiak na bielizeň Metaltex Ciclone 1. Nástenný kúpelňový sušiak pre steny vzdialené až m. Záhradný sušiak na stenu WallFix m. Domáci sušiak Pull Out 22m ponúka celkom m šnúry na sušenie vašej bielizne. Závěsný ocelový sušák s lakovanou úpravou nabízí sušicí plochu až metry. Sušiak sa pripevní vždy medzi dve steny. Ideální k zavěšení na balkon.


Stropný sušiak s kovovým úchytom pre praktické sušenie bielizne.

Jednoduchý systém vyťahovania pod strop. Sušák je určen k instalaci mezi dvě stěny vzdálené až 4. Menšie modely závesných sušiakov na stenu alebo balkón. Prvou výhodou sušiaku je to, že ho možno namontovať buď na stenu alebo na strop (viz obrázky). Nie je ho potrebné prenášať ani . Vyberte si sušiak na bielizeň vhodný pre vás!


Mimoriadne praktický výrobok, ktorý sa hodí do väčšiny interiérov a domácností. Po vytiahnutí sušiaku k stropu bielizeň neprekáža pohybovať sa po balkóne ako. Stabilný sušiak na bielizeň s výklopnými bočnicami, na stranách možnosť.


Pripevníte na stenu sušiak a na protiľahlú stenu úchytky a podľa potreby šnúry buď . Flexibilný štvor-úrovňový oceľový sušiak na bielizeň so sušiacou plochou až zo 4. Dobrý deň, ponúkam na predaj elektrický sušiak na uteráky a prádlo, priestrannú skrinku spolu s umývadlom a batériou,. Predám sušiaky na prádlo na stenu. Prečítajte si, ako vybrať sušiak na bielizeň, aby vám perfektne vyhovoval. Je možné ho upevniť aj na steny.


Sušák na prádlo může být stropní, na vanu, na radiátor. Bambusový koš na bielizeň na.

Dizajnový vešiak Balvi Reno biely 60cm. Nerezový skladací dvojposchodový sušiak na prádlo.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky