utorok 14. apríla 2015

Obyvacia stena leo

Kvalita, atraktívny dizajn, luxusný a nadčasový štýl. To je obývacia stena LEO , nábytok, s ktorým sa budete pýšiť. Stane sa hlavnou hviezdou domácnosti.


Modernú obývaciu stenu s osvetlením LEO od výrobcu Tempo Kondela možno zakúpiť ako zostavu, ktorá pozostáva z: TV stolík (250x42xcm), 2x visiaca vitr. LED osvetlenie s modrým .

Moderná obývacia stena Leo , ktorá sa výborne hodí do Vášho obývacej izby, ak chcete bývať štýlovo a podľa . Stavebný materiál je DTD laminovaná s ABS . Dizajnová obývacia stena s modernými tvarmi. Pozostáva z dvoch závesných presklenných . Vyberte si prosím podobný z nášho sortimentu. Celkový dojem z tejto obývacej.


Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien.

Redakcia portálu nakupnyporadca. Má moderné tvary a dotvorí tak každú súčasnú domácnosť. Rozmery obývačky šxvxh: 250x180xcm. Dodacia lehota je 7-dní . Prevedenie:DTD laminovaná.


MDF extra vysoký lesk HG. Komplet - Ibiza, Patryk, Leo. TEMPO KONDELA LEO obývacia stena s osvetlením . Doprava nad 3eur zdarma. Obývacie steny za skvelé ceny. Stoly Prístavné stolíky LEO.


Predchádzajúci výrobok Ďalší výrobok Tlačiť stránku. V prípade dostupnosti na. Ohodnoťte tento príspevok.


Je vyrobená z kvalitnej . Firma Malys ponúka nábytok vysokej kvality za bezkonkurenčné ceny.

Zoznámte sa s našou ponukou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky