piatok 17. apríla 2015

Regale bazos

Ponúkam na predaj policové regále , knižnice. Dekor- kombinacia Slivka a čierna. Rozmery: Výška- 200cm, širka- 85cm, hlbka- 40cm Cena za ks - iba 59 . Predam regaly ktore mi zvysili v sklade.


Maju polic s MDF, su bezskrutkove.

Regal ma nosnost jednej police. Kovové regále za najlepšie ceny, kovový regál na predaj a kúpu na Bazar. Regále do predajne, regály do garáže a regále do špajze v online bazári. Prodám nové kovové regály.


Balení obsahuje kompletní regál , vč. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů POLICOVÝ REGÁL. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Podľa použitia máme regály kancelárske, regály na pneumatiky, regály na .

Môžu byť nielen skvelým dizajnovým doplnkom, ale zároveň pomáhajú rozšíriť veľkosť odkladacích plôch . OBI online a vo Vašej OBI predajni! Kategórie regály , vitríny bazár - zobrazuje inzeráty z kategórie regály , vitríny, nábytok inzertného systému TOP- bazár. Bazar online, inzerce zdarma.


Regály a police nákup a rezervácia v OBI. Použitý tovarPred dňami. Len osobný odber v Žiati nad Hronom. Ak hľadáte inzeráty zo sekcie ste tu správne! Sme súkromná inzercia, na ktorej nájdete tisíce inzerátov presne pre Vás!


Podajte zadarmo inzerát do kategórie . Nástenné police premenia prázdne steny na skvelé úložné priestory. Ozdobte obývaciu izbu závesnými regálmi. Police vám pomôžu ušetriť miesto.


Vešiaky na oblečenie využijete v každej domácnosti. Vešiak či nemý sluha udržia poriadok a systém vo veciach. Paraván zase schová všetko, čo nemá byť .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky