utorok 21. apríla 2015

Skrina malta 5

Na dvierkách je dekoračné sklo. ArtMadex Šatníková skriňa Penelopa 2Farba: Biela. Je vhodná ako do spálni, alebo hosťovských izieb.


Skriňa S Posuvnými Dvermi Malta , farby dubu, tmavosivá. Malta s posuvnými dverami je vyrobená z kvalitnej LTD.

Na výber máte z viacerých farebných prevedení dreva v kombinácii s čiern . Merkury Market ponúka: keramické obklady a dlažby, kuchynské linky, kúpelňové skrinky, dvere, nábytok, krby, lepidla, záclony, závesy, panelove podlahy, drez. Moderná, ale zároveň priestranná šatníková skriňa s posuvnými dverami. Vnútri sú police aj priečka na. Jednoduchá, ale zároveň priestranná šatníková skriňa s posuvnými dverami bez zrkadiel so . Farebné prevedenie: borovica biela.


Skříň Malta je vyhledávaná pro svůj nadčasový a zároveň jemný design. Pri posteliach je možné si vybrať typ postele s plným čelom .

Malta - Šatní skříň s posuvnými dveřmi v moderním provedení. Dostupnosť tovar na objednávku. Možnosť osvetlenia: nedostupné. Korpus je z kvalitního LTD a barevné provedení je na výběr - hruška, olše, slíva. Dveře jsou dekorované v barvě vanilka krém.


Hrany u skříně jsou ohraničeny ABS páskou. Dodáváme v demontovaném stavu. Hit hvysoká skříňka se zrcadlem. Dodacia doba: 6-týždňov.


Ložnice Malta je jako na dosah ruky duchu života v oblasti Středozemního. Osvětlení skříně (sada ks). Stolička čalúnená bielou ekokožou alebo bielou potahovou látkou typu MOVE odolnej proti škvrnám (NABYTOK-BOGART.SK).


Vyberte si z našeho vzorníku barev potahů, příp. Poté teprve Váš vybraný produkt. Z aktuální nabídky inzerátů v kategorii Skříně bazar v Mostu na Sbazar. Kč , Most Rohová skříň- Malta Nabízím novou, originálně zabalenou .

Ubytovanie -Senses s klimatizáciou sa nachádza v meste Msida. MALTA komoda 1-dveřová 4-zásuvková.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky