piatok 3. apríla 2015

Kuchynske utierky cena

Kvalitné hustotkané bavlnené kuchýnske utierky , ktoré dokonalo sajú tekutiny. ALMUSSO SPONGY KUCHYNSKÉ UTIERKY 2KS. Vaflová utierka má výbornú savosť.


Kuchynské utierky sú balené v darčekovej krabici . DOMĽANU Tri sivé ľanovo bavlnené kuchynské utierky , 50cm x 70cm.

Utierky sú nepostrádateľným pomocníkom nielen v kuchyni. V našej ponuke nájdete klasické bavlnené utierky , ktoré sú skvelé na utieranie riadu. Veľká sada kusov bavlnených utierok za výhodnú cenu sada kusov 1 bavlna. Dve savé kuchynské utierky z bavlny Oáza oranžová 40xcm.


Doplnok, bez ktorého sa nezaobíde žiadna domácnosť - to sú kuchynské utierky. Utierky vyrobené zo 1 bavlny s vynikajúcou schopnosťou absorbcie. Hygienické potreby zahŕňajú okrem iného aj kuchynské doplnky, konkrétne.


Obrázok bude čoskoro k dispozícii.

Katalógová cena , EUR, od BAL. Cena je platná pri dodaní do 02. Papierové utierky a servítky, e-shop.


Utierky mini, 2-vrstvové, biele cena za 1ks - predáva sa samostatne alebo v balíku po. Prezri si u nás kuchynske utierky papierove a porovnaj ceny v 10. Látkové utierky s pekným vzorom, ktoré dobre sajú vodu. Naša malopredajná cena €. Počet balení v kartóne: 1. Linteo Satin - papierové kuchynské utierky - 2-vrstvové, × m. Bavlnené utierky,ktoré zaručene skrášlia a zútulnia tvoju kuchyňu a dodajú krásnu pohodovú atmosféru.


Vyskúšajte kvalitné 1 bavlnené kuchynské utierky s vysokou absorpciou pre rýchle a účinné utieranie. Dnes ušetríte € vďaka zľave. Dostupné vo viacerých farebných prevedeniach.


Brava v modernom prevedení.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky