štvrtok 2. apríla 2015

Umyvadlo s nohou

Spôsoby umiestnenia a montáže umývadiel sa rôznia – umývadlá zavesené na stene alebo umývadlá položené na skrinke či stole. Umývadlo pre zabudovanie zdola (1). BATH CONCEPT CLEAR BATH voľne stojace umývadlo zo živce do priestoru pr. Ocelový koš pod otočné umyvadlo s nohou 3mm.


V katalogu nemáme podrobnější informace o umyvadlo s nohou. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.

Predam puzivane umyvadlo Jika s bateriou. Pridam k tomu aj nohu pod umyvadlo a . Souprava upevnění nohy otočného umyvadla , Držák pro zpevnění nohy otočného umyvadla. Závesné umývadlo s nohou alebo polnohou (s krytom na sifón)- je montované takisto priamo na stenu a uchytené skrutkami.


Sifón je pritom zakrytý keramickou. Z přírodního kamene, bambusu, litého mramoru. Keramika je čistý přírodní produkt s extrémně vysokou životností.


Krycí sloupy, polosloupy a nohy. Keramický kryt pod umyvadlo ze série Jika LYRA PLUS vytváří kolem sifonu stylovou kapotáž - design umyvadel tak není .

Hledáte noha pod umývadlo ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Séria sanitárnej keramiky ANTIK v retro štýle skĺbená s veľmi elegantnými líniami. Praktická umývadlá s odkladnými plochami pre použitie ako nástenná alebo . GODMORGON noha , okrúhly, nehrdzavejúca oceľ . Príslušenstvo ku ARTCERAM JAZZ - umývadlo na nohy 9JZL001. Umyvadlo s nohou z umělého mramoru nebo granitu MRAMORIT (Izomat). V naší nabídce najdete: polosloup pro umyvadlo , polosloup pro umývátko, které nesahají až přímo k zemi, čímž udržují prostor vzdušnější, noha pro umyvadlo. RAVAK - montážní návod - Umyvadlo BeHappy.


UMYVADLO VNĚJŠÍ ROZMĚR 690x5VNITŘNÍ ROZMĚR 690x3ROZMĚR NOHY 680X330. Ideálne riešenie umývadla , pokiaľ nemáte priestor na skrinku. Pokiaľ nepotrebujete veľa investovať, toto klasické .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky