pondelok 27. apríla 2015

Strešné boxy bratislava

Predaj strešných nosičov Whispbar a boxov Thule, Hapro, Hakr a iných značiek v predajni v Bratislave. Zoznam predajcov a predajní, kde Vám . Spoločnosť Autoboxy Slovakia, s. Veľká špecializovaná predajňa nosičov bicyklov - strešných nosičov a autoboxov v BA. Upevnenie: na klasické lyžiny.

Strešný nosič Ford Mondeo Kombi. OZNAM Predajňa v Bratislave bude dňa 14. Ak nemáte záujem o kúpu strešných boxov , nakoľko ich nevyužívate často alebo. Predaj - autobatérie, štartovacie káble, náhradné diely, strešné nosiče , boxy, nosiče bicyklov, lyží, snehové reťaze, poťahy, autožiarovky, povinná výbava, oleje, . Vyberte si svoj strešný nosič, strešný box a iné príslušenstvo. Značkové ťažné zariadenia, typové elektroprípojky, strešné nosiče , nosiče lyží, nosiče bicyklov.


V požičovni príslušenstva vám ponúkame strešné boxy rôznych veľkostí a typov.

Okrem strešných boxov vám zapožičiame základné aj priečne strešné nosiče. Potrebujete prenajať strešné nosiče , boxy alebo nosiče na bicykle? Profesionálny autoservis pneuservis s najmodernejšou technológiou. Vajnorská 12 Vedľa Istrochemu. Všetko pod jednou strechou.


D geometria, pneuservis s cestným testom, diagnotika, . Zásluhou strešného boxu sa z bežného auta stane kombi, pretože okrem športového náradia môžete na streche nosiť aj ľahšiu . Chystáte sa na lyže a nechcete míňať peniaze na strešný box ? Firma sídli v Bratislave , kde si môžete box vyzdvihnúť, podľa Dodoka chodia . Vaše auto - montáž a servis. Nosič s uchytením o predné koleso. Nedotýka sa rámu ano vidlice, len pneumatiky kolesa. Taurus Box Xtreme 4Metalic Rýchly náhľad. Prenájom boxu Thule Motion XL 8čierny lesklý.


Ponúkame na prenájom strešné nosiče a boxy podla aktuálneho stavu na sklade v ponuke.

Požičovňa strešných boxov a nosičov. Máte problémi s nabytočnou batožinou? Máme pre vás jednoduché a účinné riešenie. Prevádzka: IMPA Bratislava. Aké strešné boxy a nosiče ponúkame ?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky