streda 8. apríla 2015

Kovaný vešiak na stenu

Povrchová úprava: čierna patina. Sada vhodná pre jedny dvere. Vešiaková stena , háčikov, wenge. TEMPO KONDELA TORTOLA vešiak na stenu - chróm.


Kovaný vešiak na stenu – ručne kovaný doplnok vhodný nielen do.

Odkladacia stena na odevy s plachtou. Práškovaná farba čierna - komaxit. Dizajnový vešiak Balvi Reno biely 60cm. Väčšina vešiakov sa pripevňuje ku stene , . Obliečky, obrazy, sviečky alebo dekorácie na stenu - nechajte sa inšpirovať. Najmä v minulosti zdobili predsiene kované vešiaky rôznych tvarov, . Predam rozne kovane vesiaky na oblecenie do predsiene.


Pre informácie o nábytkovom kovaní volajte zákaznícke centruPo - Pia: 6:- 17:00.

Mohou stát samy, viset na zdi nebo být součástí lavice. Nábytkový vešiak RENNES staromosadz. Kúpte si praktický stojanový vešiak a pomestíte veľa oblečenia na malom priestore. Stojanové vešiaky do predsiene aj čakárne pre vás máme za skvelé ceny.


A 75mm, B 218mm, C 408mm, P 70mm kované na zákazku z . Značky: bývanie nábytok vešiaky čierna kovaný vešiak na kabáty kovany drziak na kabáty kovany vesiak na stenu držiak na kabáty na stenu drziak na kabaty na. Preskočiť na Kované železné vešiaky - Biele kované ramienka. Záves kovaný na stenu Vine. Malý vešiak kovaný na stenu. Háčiky rôznych tvarov a farieb zavesíte vonku, na skrinky alebo pripevníte na stenu.


Farilia vešiak na opasky s hmotnosťou len kg sa hodí pre úschovu opaskov. Praktické a nadčasové háčiky na stenu v chrómovanom vzhľade ako dekoratívny highlight do každého domova, vešiaky tak nájdu svoje miesto. V prípade vešiakov na stenu sa toho báť samozrejme nemusíte, nakoľko to máte napevno pripevnené k stene. Sú však vhodné hlavne do predsiení, kde zostanú . Ručně kovaný háčik Brass.


Kovový vešiak Antik Silver.

Do obchodu Industrial-style. Ponúkame vešiaky do interiéru: klasické, moderné, extra moderné. Výrobce, Industrial style. Strom - plechová dekorácia na stenu , 29€.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky