piatok 10. apríla 2015

Jedálenský stôl dub sonoma

Jedálenské stoly vo farebnom odtieni dub sonoma. Vyberte si z našej ponuky stolov do jedálne vo farbe dub sonoma. Drevený rozkladací jedálenský stôl Gracjan Halmar dub sonoma - bílá. Každodenné stolovanie by sa malo niesť v rodinnej pohode a za priestranným spoločným stolom.


Stredom vašej kuchyne či jedálne sa stane jedálenský stôl BONET. Tento výnimočný stôl v prevedení dub sonoma pôsobí moderne a priestoru dodáva nádych .

Jednoduchý ale štýlový jedálenský stôl KONGI bez možnosti rozkladu v obľúbenej farbe dub sonoma. Tento stôl je vyrobený z kvalitného LT ohraničený . Veľký a priestranný rozkladací jedálenský stôl WENUS bude veľmi praktickým pomocníkom vo Vašej jedálni. Klasický jedálenský stôl General, ktorý sa hodí do každej kuchyne.


Stôl je vyrobený priamo podľa priania zákazníkov. Vyhovuje ideálnymi rozmermi i funkciou rozkladu. Rozkladacie jedálenské stoly dub sonoma.


Hľadáte pekný rozkladací jedálensky stôl pre celú rodinu? V ponuke máme až 3typov, ktoré sú vám k dispozícií už .

Tento jedálenský stôl Seweryn vám pomôže dotvoriť kompletný vzhľad kuchyne aj jedálne podľa vašich predstáv. Ponúka dostatok priestoru pre trávenie. Moderný jedálenský stôl v obľúbenom farebnom prevedení, vhodný k setu MODERN.


Farebné prevedenie: Dub Sonoma Dodávané v demonte. Moderný rozkladací jedálenský stôl Sandor vo farebnom prevedení dub sonoma v kombinácii s kovom. Stôl Sandor je možné rozložiť až na dĺžku 2cm. Materiál použitý na výrobu je MDF vo farebno. TAHOE jedálenský stôl , dub sonoma platné do: 4. V cene nie sú zahrnuté stoličky.


Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a . Rozmery ŠxVxH: 120x74xcm. Stôl vyrobený z DTD laminovanej vo farbe dub sonoma. JEDÁLENSKÝ STÔL AREK II DUB SONOMA.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky