streda 22. apríla 2015

Jedalensky stol wenge

Jedálenské stoly vo farebnom odtieni wenge. Vyberte si z našej ponuky stolov do jedálne vo wenge farbe. Drevený jedálenský stôl Maurycy je vyrobený z laminovanej MDF. Rozkladací jedálenský stôl Naomi NAorech wenge je vysoko elegantný jedálenský stôl.


Vo farebnom prevedení wenge ideálne zapadne do vašej kuchyne či jedálne. Tento jedálenský stôl o štvorcovom pôdoryse má dobrú stabilitu a zmestí sa aj do menšej jedálne.

Stôl je vyrobený priamo podľa priania zákazníkov. Vyhovuje ideálnymi rozmermi i funkciou rozkladu. Materiál nenáročný na údržbu,. JOVIS rozkladací jedálenský stôl , wenge. Jednoduchý jedálenský stôl JOVIS.


Ponúkame ho v troch atraktívnych farbách: dub sonoma, wenge alebo biely lesk. Důvod zařazení do bazarového zboží - odřená deska stolu, drobné oděrky​. Fotografie poškození naleznete v galerii. Vynikající jídelní stůl Asso-zapadne do .

Plocha stola pred rozložením 120×75 . Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby . Hľadáte pekný rozkladací jedálensky stôl pre celú rodinu? H x V) 2€ 1€ Do 2-týždňov Orech Jelša Wenge Čerešňa Dub sonoma Biela . Kvalitné moderné jedálenské stoly do kuchyne a jedálne. V ponuke máme kuchynské stoly z masívneho dreva, stoly z laminátu, jedálenské stoly so sklenenou . Vašej domácnosti novú energiu. U nás nájdete štýlový nábytok z ponuky desiatok obchodov a značiek. Moderný jedálenský stôl ROSPAN.


Vzorník dezény u rozkladací jedálenský stôl Max mini. MENTO rozkladací jedálenský stôl , wenge platné do: 20. JEDÁLENSKÝ STÔL AREK II DUB SONOMA.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky