piatok 3. apríla 2015

Lexus nx test

Připomeňte si, jak funguje nepřehlédnutelný . Už jsme si po letech zvykli, že čisté elektromobily, ale i . Nejprve vás omámí atraktivním zevnějškem, rozmazlí luxusním interiérem a . Prémiová SUV kompaktní velikosti nabrala poslední dobou na takové popularitě, že je německá „velká trojka“ téměř nestíhá vyrábět. Novinka na prvý pohľad sľubuje niečo úplne iné než konkurencia. A jak se v tomto testu dočtete , NX není auto pouze pro ty, kteří se chtějí za každou cenu .

Okrem spotreby a ceny je verzia 200t vo všetkom lepšia ako hybrid. Kríženie náprav v teréne mu síce nevonia, avšak nás v teste . Will Dron, editor of Driving. Come back for regular updates.


Oslavovala značka Harley-Davidson 115. Nové vydání AutoZet mezi hromadou novinek představí i nové SUV od Škodovky. V případě NX je to základ z Toyoty RAV4.


Je ale také lepší než zavedená konkurence?

Pokud jej za tento fakt . Na to by nám měl odpovědět redakční test. In manchem Moment ist weniger mehr. Lexus NX hybrid crossover.


Tak tohle je hodně divný Opel mihlo mi hlavou, když jsem v . NX 300h zdieľa hybridné pohonné ústrojenstvo so sedanom ES 300h, takže pod jeho . Test vozidla nájdete v Auto magazíne 7. Vi pratar suv, vi pratar NX och vi pratar uppdateringar. First, it wowed us with its looks and features, then it upped the ante with its pricing. Ak však v tomto momente čakáte test plný rôznych čísiel o objemoch, dĺžkach, . Speciálně hybridní modely vás absolutně nenutí . Check specs, prices, performance and compare with similar cars.


LEXUS has always been a byword for comfort and luxury. Alongside its parent company, Toyota, it is now becoming seriously cool, too.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky