streda 15. apríla 2015

Vešiaková skriňa

Priestranná šatníková skriňa Veris je ideálna do predsiene alebo do do spláne. Je kombinovaná - vešiaková časť s policovou časťou, má veľký a priestranný . V pamäti moderná šatníková skriňa so zrkadlom, na výber farby: biela, čierna, dub sonoma ,. Na výber rôzne farebné prevedenia. Vnútorné vybavenie skrine závisí od konkrétneho typu skrine.


Kvalitné a moderné šatníkové skrine do spálne za super cenu.

Kúpite online v eshope Mobelix. Látkové skrine , menšie dvojdverové aj veľké skrine so zrkadlom. Klasické alebo posuvné dvere. DREVONA ponúka skrine šatníkové, vešiakové, kombinované i rohové.


Vešiakové skrine policové REA LARY Vešiakové skrine policové REA LARY . Popis: Vešiakovú skriňu s posuvnými dverami zo zostavy FLAMENGO, Vám ponúka Nábytok Tempo Kondela. Materiálom je laminovaná DTD vo farebnom . Vašej domácnosti novú energiu.

Naše šatníkové skrine sú vyrábané s vešiakovou tyčou, s policami i bez políc. Stačí použiť náš filter a rýchlo tak nájdete šatníkovú skriňu podľa vašich predstáv. Sconto skrine sú premyslené v systéme, akým kombinujú vnútorné police, zásuvky, závesné tyče a rad ďalších doplnkov.


Pri určitých typoch programov máte . VEŠIAKOVÁ SKRIŇA Z DREVA BIELA vyrobená v štýle provensalský nábytok. Za ľavými dverami sa nachádza vešiaková tyč s poličkou, . Skriňa má zaujímavý a moderný dizajn. Hľadáte moderný nábytok do vašej spálne? Táto sympatická kráska je prispôsobená . WNS dvoj - dverová skriňa , vešiaková s policami. Rozmery: (ŠxVxH) 80x185xcm.


L – skriňa vešiaková s policou. Veľká a priestranná dvojdverová skriňa s posuvnými dverami s rozmermi 215x210xcm. V prípade potreby je možné objednať police alebo kontajner so. Predám ks nábytku (zostavu) vhodnú do detskej izby.


Farby: svetlé drevo ( Sonoma) Marhuľová (svetlo oranžová), cokoladovo hnedá. Zoradiť podľa: Prednastavené.

Moderný aj tradičný dizajn a akciové ceny. Moderná 3-dverová kombinovaná skriňa so zrkadlom a posuvnými dverami.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky