štvrtok 9. apríla 2015

Kovova skrinka

Uzamykateľná kovová skrinka s výškovo nastaviteľnou policou, výsuvnou zásuvkou a zvýšenou hranou vrchného okraja. Hracia skrinka Kamaráti Magnetická hracia skrinka pozostáva z troch častí: zo. Prázdna oceľovo-plechová skriňa vhodná na výrobu rozvádzačov.


Súčasťou rozvodnice je odnímateľná montážna doska. Pevná oceľová konštrukcia, možnosť .

Pravdou je, že som musel tvrdo pracovať na tom, aby som ľudí presvedčil, že sa kovová skrinka IKEA PS bude predávať – obzvlášť, keď som chcel, aby bola . Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů kovová skříňka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . V komplete sa nachádzajú. Inštalačná skrinka vhodná aj pre rozbočovače a odbočovače v anténnych inštaláciách . Montážna skrinka uzamykateľná s plným zadným čelom pre TV, SAT a WIFI prvky.

Do kancelárie alebo bytu Tento regál v nadčasovom dizajne ponúka štýlový odkladací priestor. Regál z pochrómovaného kovu má dve výklopné priehradky,. Dodatok, boxy farba modrá. V dvoch variantoch – s napájaním do elektrickej siete a bez napájania.


Doprava ZDARMA - Zboží skladem - Záruka let. Systém plastových přepravek pro přehlednou organizaci drobného zboží v kovových regálech. Bezpečnostní kovová skříňka pro fotopasti ScoutGuard SG520.


Ochranná kovová skrinka na zdroje, vhodná najmä pre zdroje s napájaním na 12V. Telo skrinky je vyrobené z mm ocele s práškovaným povrchom. Skrinka na zdroj je vyrobená z kovu. Odolná kovová skrinka pre montáž ústrední, modulov a expandérov SATEL pre použitie v interiéri.


Kovová závěsná skříňka , zásuvek - modrá. OBU-M-LCD-S je kovová skrinka určená na povrchovú montáž, ktorá je vzhľadom na svoje rozmery a uchytenie určená na zabezpečenie menších klávesníc . Nejlepší možná ochrana proti odcizení nebo vandalizmu. Kvalitní prostorná kovová skříňka pro montáž ústředen, modulů a expandérů a akumulátoru SATEL pro použití v interiéru.


Do kanceláře i obývacího pokoje Tento regál v nadčasovém designu nabízí stylový úložný prostor a ideálně se hodí jako televizní nábytek.

Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia. Prodám skříňku od PB lahve. Skříňka je vhodná k zazdění do zdi. Dvířka silný plech, kovová konstrukce, zadní stěna dřevěná.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky