piatok 24. apríla 2015

Thorma fiľakovo kontakt

Spoločnosť je zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Banská . Asistentka vedenia spoločnosti. Gabriela Kelemenová e-mail: gabriela. Dodávatelia Peter Sabo e-mail:.


Prinášame teplo do Vášho domova. Predaj a výroba kachlí a sporákov na pevné palivo, krbových kachlí, krbových vložiek, sporákov,. Sporáky na drevo Thorma Filakovo. Krbová kamna, kachlová kamna, smaltovaná kamna, akumulační kamna, krby, sporáky na tuhá paliva a náhradní díly pro kamna . Poradíme najpredávanejšie produkty thorma.


Ukážeme kde môžete thorma najlacnejšie a najbližšie nakúpiť. Dnes sme najväčší slovenský výrobca so . Moderné kachle s akumuláciou. Krbová kamna s výměníkem , Thorma Filakovo , krbová kamna s vysokou užitnou hodnotou. KIRUNA II šedá AQUA - černá keramika - teplovodní Thorma.


Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Thorma vyrábí krbová kamna, kachlová kamna, krbové vložky a sporáky na tuhá paliva, také kotlíkové soupravy a ohřívače vody. Krom výroby výše uvedených spotřebičů na tuhá paliva Thorma rovněž. Sběrač je náhradní díl určený pro kamna FILEX,FILEX H,MARBURG,EUROFEN apod. Antispam Nový kódInvalid Input.


Firma vyrábí krbová kamna, krbové vložky a sporáky . Hradné múzeum vo Fiľakove Hlavná ul. V pamäti Podobné Thorma ALVESTA II Teplovzdušné krbové kachle na drevo. AICHELIN GmbH, Aichelin – Rakúsko, Narážacie pece.


Fiľakovo , Fiľakovo – Slovensko, Smaltovacia pec.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky