piatok 17. apríla 2015

Štiepacia sekera fiskars

Je to nový model s perfektným vyvážením čepele a. Všetky naše sekery sú vyrobené z najkvalitnejších materiálov za výborné ceny. Je veľmi obľúbená ku štiepanie stredne veľkých klátov. Súprava náradia – obsahuje sekeru na štiepanie Xveľ. M a ostrič Xsharp pre nabrúsenie sekier . Sa nezastaví pred žiadnym po- lenom a bez problémov .

Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Pri objednaní tohto staršieho modelu teraz zasielame našim . Vonkajšia dĺžka, 4mm, 6mm, 7mm, 7mm, 9mm. Fiskars X- doručenie domov alebo na predajňu.


Xod fínskej firmy Fiskars. Perfektne vyvážené porisko s čepeľou pre čo najbezpečnejšie, najpohodlnejšie a najefektívnejšie použitie . Nová univerzálna sekera Xje ako stvorená na štiepanie veľkých klátov aj nad 30.

Sekery Štiepacia sekera XXL FISKARS. Hoci môžu štiepacie sekery na prvý pohľad vyzerať rovnako,. Sekera FISKARS Xštiepacia, plastové puzdro.


Dodáva sa s plastovým puzdrom pre . FISKARS X- XXL, Dokonalá séria sekier pre každé použitie a každého užívateľa. Velká štípací sekera Xje vhodná na štípání velkých špalků a pro přípravu palivového dříví. Dodává se s plastovým pouzdrem pro snadné přenášení a . Má jednoduché použitie, aj jednou rukou.


Vystužené sklenými vláknami. Pre štiepanie veľkých klátov s priemerom väčším ako cm. Precízne vybrúsené ostrie - ostrie štiepacích sekier 30- 40 . Díky svojí unikátní konstrukci . Ostrič nožov a sekier FISKARS.


Lesnícka štiepacia sekera.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky