piatok 3. apríla 2015

Pohare na whisky ikea

Nakupujte špeciálny sklenený riad v IKEA. Sklenený ria ako sú džbány, karafy a poháre využijete pri každej príležitosti. Retro pohár na whisky , v ktorom whisky alebo iný alkohol vynikne.


FRASERA pohár na whiskey. Bohemia Jihlava sklenice na whisky Glacier 3ML KS.

Skleněný pohár La Rochère Libellules, objem 2ml. Crystal Bohemia křišťáľové poháre na whisky York 3ML 6KS. Cassiopea whisky set (dielny). Poháre na whisky SandP Stripes zelené 265ml , Rozmer 265ml.


Krištálová karafa na whisky Calypso 800ml. Poháre whisky - gravírovanie skla diamantovou mikrobrúskou. Skleničky značky IKEA najdete na biano.


Vybírejte z nabídky produktů IKEA a nakupujte pohodlně online.

Kč Malý smaltovaný šedý pohár. Crystalite Bohemia skleněná karafa na whisky Quadro 5ML. DARROKA Pohár whisky (7094). Typ skla: sklo sodno-vápenato-kremičité. FRACERA Pohár whisky (0088).


Ceny sú prevzaté z príslušných krajín webové stránky IKEA. IKEA - VARDAGEN, Bowl, Simple yet timeless tableware with a traditional style, soft, round shapes and attention to detail that frames the food on your table well. U nás SKLADOM za € s DPH.


Nakúpte ľahko a rýchlo, bez registrácie. Sme tu pre domácnosti i firmy. Priateľa zase zaujal zdobený pohár na whisky , z ktorého však.


Servírovací stojan na koláče s vrchnákom IKEA - v akcii za eur do 26. Predajca: FIRMOWO (Sklenené poháre (na vodu, alkohol)). IKEA VINTER Sklenený pohár 23cl ks. Karafa na whisky , 25cm, mzanes. POHÁR pl: IKEA ellenőrzött és értékelt eladóktól - Vásárlás akár.


Egyedi pálinkás pohár ital szett Ajándék Dísz Fém.

Cena pohára na martini 2Sk, na šampanské 2Sk, kalicha na víno 2Sk, pohára na whisky 1Sk. Klasická silnostěnná sklenice typu whisky (typu Ikea ), tzv. WEIZENBEER pivní pohár 500ml Elegantní pivní sklenice vhodná jak pro .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky