piatok 24. apríla 2015

Obyvacia stena biela

Obývacia stena HARPER biela 4. BELFORT moderná obývacia stena , biely lesk. Efektné vrúbkovanie na dvierkach. Biele obývacie steny s leskom sú veľkým hitom pri zariaďovaní obydlia.


Svoje nezastupiteľné miesto majú v interiéri aj biele obývacie steny , ktoré vyžarujú čistým a . ABS hrany, farebné prevedenia na výber, možnosť dokúpiť LED osvetlenie.

Biela obývacia stena LIVE - matná. O biele obývacie steny máte veľký záujem, tak sme ich pre vás usporiadali prehľadne do tejto kategórie. Ponúkame rôzne odtiene bielej v rôznych povrchových . V žiadnej obývacej izbe by nemala chýbať moderná a elegantná obývacia stena , ktorá bude spolu so sedacou súpravou tvoriť kľúčový prvok danej obývacej . MEBLINE Lacná šatníková skriňa NEXT biely mat.


REA DENISA UP obývacia zostava č. Moderná obývacia stena v bielom farebnom prevedení s lesklým nádychom sa úžasne. SARAH-nová obývačka od firmy HM,nábytok do obývačky.

Doprava obývacej steny SARAH je zdarma. V cene nie je osvetlenie, je ho možné. Eleganciu jej dodávajú čisté línie a kontrastujúce čierne vnútra vitrín a tenké úchytky. Praktické TV stolíky obsahujú . DTD laminovaná, farebné prevedenie: biela ,rozmery ( ŠxHxV): 238x42x1cm. Ku obývacej stene odporúčame dokúpiť LED . Luxusná obývacia stena Luna obsahuje dve závesné vitríny (čiastočne presklené ), závesné poličky a dlhú RTV komodu.


Stala sa symbolom čistoty a jednoduchej elegancie. Prevedenie: predné dolné dvierka extra vysoký lesk high gloss , horné dvierka sklo. Jedna z poličiek obsahuje. Farba: Farba duba, Biela.


Nádherná obývacia stena luxusného charakteru s príťažlivým modrým LED osvetlením v dvoch . Vyberte si nábytok u odborníkov na omega-nabytok.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky