piatok 10. apríla 2015

V krájač s miskou

Obľúbený krájač s nožmi do tvaru V na krájanie ovocia, zeleniny, syrov. Umožňuje ľahkú prácu, nastaviteľné nože na lúpanie, krájanie a oddelenie jabĺk, hrušiek alebo zemiakov. Chladnička je vybavena drátěným roštem na lahve, čtyřmi policemi, policemi ve dveřích a miskou na vajíčka. Součástí chladničky je i mraznička se zásu.


Tefal strúhadlo s krytom proti poškodeniu alebo poraneniu pochádza z kolekcie Ingenio. Ak je to aktualne, darujem Vam tento krajac , mam ho pripraveny na vyhodenie, original oranzovy s miskou a dvomi nadstavcami, malo .

Strúhadlo si môžete pohodlne oprieť o misku a strúhať. Servírovací talíř s miskou na dip, cm. Praktický nerezový talíř na servírování hranolek. Hranolky rozložíte po obvodu talíře a do misky uprostřed vložíte . Skvelý nerezový pomocník do Vašej kuchyne Pro V krájač len za 2€ vrátane poštovného.


Vyberte si z bohatej ponuky zliav. Zľava : Pomocník do kuchyne - ručný krájač na zeleninu a ovocie JAPANESE MULTIPURPOSE PLANE len za €. Staňte sa majstrom kuchyne a potešte .

Odnímateľný zásobník na drobky hygienický. Doska na krájanie chleba z bambusu. Pripravte si váš obľúbený šalát ľahko a rýchlo! S vychytanú krájacie miskou bude hotovo raz dva.


Ak patríte medzi milovníkov osviežujúcich šalátov. Na slicer na vajcia s miskou pre škrupiny, je ideálny pre tenké. Vý krájač zemiakoV a zeleniny je zariadenie, ktoré umožňuje pripraViť špiráloVitý (ozdobný) tVar. Multistrúhač s miskou s držiakom, do mis. Bambusová doska na krájanie s miskou na odrobinky.


Lopárik sa skladá z bambusu - udržateľné, šetrné k životnému prostrediu materiál so špeciálnymi . Varenie je zábavnejšie, keď krájate cibuľu a nie svoje prsty. Naše kuchynské nože sú vyrobené tak, aby vám umožnili pevné uchopenie a pohodlné použitie. RITTER Icaro je skladací celokovový elektrický krájač.


Keď že sa dá po použití zložiť, je veľmi úsporný a ľahko skladovateľný. I v rozloženom stave na . Klarstein-Carrot-Rock-150W-zeleny-elektricky-krajac-zele. Ručný krájač zeleniny s miskou.

Pokračujte jednou z nasledovných možností: Vráťte sa na predchádzajúcu stránku . Krájanie , strúhanie či sekanie. Vynikajúce pre ľahké krájanie vajec na plátky a šestinky. Tescoma PRESTO multifunkčný krájač na vajcia.


Vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, . Kráječ Graef Master M 9 Hladký, plně tvrzený ocelový kotouč z nejkvalitnější oceli v Německu o průměru 1mm, ideální pro. Ihneď k odoslaniu, u vás už 3. Ponúkame vám aj rôzne druhy kuchynských krájačov na zeleninu, ovocie, vajíčka ale. V-krájač je veľmi dobrý pomocník do. Moderný krájač s priehľadnou plastovou miskou ponúka výmenu troch .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky