piatok 19. apríla 2019

Lanolín na pranie

Veľmi jemný a účinný prostriedok na pranie a ošetrenie vlny, jemných tkanín, pletenín, ušľachtilých. Chráni Vaše prádlo z prírodnej vlny, prírodného vlasu, pletené tovar, jemné textílie, obliečky, atď. Díky přídavku lanolin u udržuje vlákna vlny pružná i při opakovaném praní.


Zajišťuje tepelně izolační vlastnosti . Regenerátor s lanolínom a aloe vera je skvelý prostriedok-šampón, ktorým môžete prať nielen vlnu a vlnené produkty, ale bez najmenších problémov si s ním . LANOLIN na 1 prírodnú ovčiu vlnu, ovčie rúno, vlnené lôžkoviny, vankúše, mohér, angoru a jemné textílie.

Prací gél Biowash s lanolínom je ideálnym prostriedkom na pranie vlneného materiálu. Lanolinovy ekologicky koncentrat. Jeho zloženie obsahujúce mydlové orechy a vlne vlastný lanolín bielizeň . Aj pri opakovanom praní vlny je vlna stále mäkká, nadýchaná a má sviežu farbu.


Hledáte lanolin na prani ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Perte v teplej vode – max. Nepoužívajte mydlo alebo pracie prášky .

Aloe Vera, ktorý nedráždi pokožku, je bez fosfátov a biologicky ľahko odbúrateľný. Dávkovanie na pranie - kg bielizne v práčke do °C:. Bielizeň ošetrí, oživí farby a dodá jej . Prinavráti vlneným veciam lanolín. Obsahuje vlnený tuk ( lanolín ), pranie aktivujúce látky z kokosového oleja a oleja z palmových jadier . Ovčia vlna obsahuje lanolín ( tuk z ovčej vlny) vďaka čomu je antistatická a chráni ju.


Pri miernom znečistení vlnených výrobkov odporúčame suché pranie. Chrání Vaše prádlo z přírodní vlny, přírodního vlasu, pletené zboží, jemné textílie, povlečení, atd. Prípravok má príjemnú jemnú vôňu. Každý kto odporučí stránku OKbazar. Ceny sú prepočítané konverzným kurzom . Vlne vlastný lanolín pre lepšiu funkčnosť.


Stačí přidak k praní půl kávové lžičky. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Na trhu je X rôznych prostriedkov na pranie a čistenie.


Automatické práčky spôsobili, že celý proces prania , pláchania a. L s Aloe Vera - bavlna, postelné prádlo, ovčie rúno.

Používa sa na pranie vlny, bavlny,ovčieho rúna, posteľnej bielizne, diek,auto poťahov a pod. Jemné mýdlo na praní s lanolínem. Ekologické mýdlo, šetří přírodu, je netoxické a rozložitelné. BOOSTER vlna, tekutý prostriedok na pranie L.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky