piatok 10. apríla 2015

Eal6140wou

Táto chladnička s mrazničkou vyzerá naozaj elegantne vďaka dvierkam s antikorovým vzhľadom a . S týmto dávkovačom ľadu a . Elektronické ovládání chladničky i mrazničky. Zabudovaný výrobník ledu dokáže vyrobit až 120 . Nádherná americká chladnička v nerezovom prevedení s ochranou proti odtlačkom prstov so systémom .

Dizajn skrine: voľne stojace, Farba: šedá, Dizajn: . Díky nerezavějícímu vzhledu dvířek a zapuštěným prvkům, včetně plně integrovaného dávkovače ledu a vody, má tato chladnička s mrazničkou skutečně . Kylt vatten och is genom dörren. Zatím nebylo ohodnoceno ). Ce réfrigérateur est non seulement élégant par son look Silver mais également pratique par son . Kategorie výrobku Chladnička s mrazničkou. Frigorífico Americano de 7m Twintech com frigorífico ventilado para temperatura constante e . Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš.

Chladnička: automatické odmrazovanie funkcia Super Cool pre rýchle schladenie potravín sklenené poličky z toho výškovo nastaviteľné veľké zásuvky na . Side by Side Refrigerator. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Elegantní tvar s elegantní povrchovou úpravou. Díky nerezovému vzhledu dvířek a zapuštěným prvkům, včetně plně integrovaného dávkovače ledu a vody, má . Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf.


Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az . Produkt je momentálně nedostupný. Pro podrobnější informace o naskladnění zboží volejte prosím naši zákaznickou linku. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Hrubý objem chladničky (l), 380. Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Carateristicas em castelhanoEste producto viene conTipo de frío: No- FrostCapacidad total (L): 549Color Inox antihuellasTiradores verticales en acero inoxE. S tímto dávkovačem ledu a chlazené, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky