utorok 7. apríla 2015

Čupr kluk veselá trojka

Pesničky z kasína z klubu Blue Note v Novom Meste nad Váhom Účinkujú: Jamm Bon Žochári ,Milan Iván. Duo Adamis, Milan Iván, Oľga. This Pin was discovered by Marie Zelenková.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Rubrika: Národní, lidové, dechovka - valčík. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Veselá trojka Pavla Kršky . Nově přehlednější a rychlejší. Chybět samozřejmě nebude ani Čupr kluk – píseň z nejnovějšího C. Písnička Čupr kluk , k níž hudbu složil a text napsal kapelník Pavel Krška,. Jejich písnička Čupr kluk , kde text i hudbu napsal kapelník Pavel. Mezi jinými zazněly ve stominutovém programu známé hity jako K Černé Hoře cesta, Čupr kluk , Má milá má rada a Holka z Moravy.


Vstupenky v předprodeji 1Kč, na místě 1Kč. Det var Marie Zelenková, der fandt denne pin. Find (og gem) dine egne pins på Pinterest.

Především hity Já mám doma Máňu, Čupr kluk nebo Už nám, kamarádi, bylo padesát několik fanynek přinutilo ke. Naučte se každé slovo své oblíbené skladby! Máňu, Holka z Moravy, Hajný mizera, Už nám kamarádi bylo padesát, Parta veselá, Čupr kluk , Už je nám zas o rok víc a další. Bylo to v březovém háji 7. Přijde ta krásná chvíle 10. Denna pin hittades av Marie Zelenková.


Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Cette épingle a été découverte par Marie Zelenková. Découvrez vos propres épingles sur Pinterest et enregistrez-les. Proč se stále vracíváš, 3:56.


Užívejte, mládenci, 3:38. ZS Dáváš mi krídla - Milan Iván ZS Domček na stráni - Ľudovít Kašuba ZS Hrníčky s puntíčky - Duo Romantika ZS Chtěl . Video VESELA TROJKA HOLKA Z MORAVY online ke shlédnutí a stažení.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky