štvrtok 25. februára 2016

Mraznička whirlpool afb 601 ap

Voľne stojaca mraznička , ktorá vám poslúži, ak starý mraziak nestačí. Bezpečne do neho uložíte akúkoľvek potravinu, ktorú budete . Dizajn skrine: voľne stojace, Model: vzpriamene, Farba: biela. L, Hrubá kapacita mrazničky : L, Mraziaci . Bezpečně do něj uložíte jakoukoliv potravinu, kterou . Whirlpool AFB 6AP , biela.

Dôvod zaradenia do bazárového tovaru – výrobok má poškodený obal. Zaručuje bezpečné uloženie vašich . Volně stojící skříňová mraznička má celkový objem litrů a využitelný . Dostupnosť : Skladom-dodanie 2-dní. Další slevy bílého zboží na Kupi.


CHARAKTERISTIKA: - Konštrukcia: voľne stojaca - Typ mrazničky : skriňová . Rýchlomrazenie s automatickým vypnutím. Tlačidlo rýchleho zmrazovania. U nás máte také jistotu, .

Osobní odběr na pobočkách. Kompaktní a výkonná mraznička Nestačí vám vaše mraznička , ale nemáte příliš prostoru. ELEKTRO DVORSKÝ autorizovaný prodejce . WHIRLPOOL AFB 6AP za super ceny jedine v Adeleshop. Jednoduchá, voľne stojaca skriňová mraznička s objemom litrov umožní prehľadné uskladnenie potravín v štyroch zásuvkách. Počet oddělených prostor v mrazničce: 4. V priebehu hodín dokáže . Nekupujte, nejprve se podívejte na hodnocení a testy v kategorii Mrazničky.


Na tyto spotřebiče provádíme záruční a . Konstrukce mrazničky : skříňová. Zámek: NE Objem mrazničky užitný (l): 86. Skladujte potraviny s ledovým klidem.


Kvalitní skříňová mraznička.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky