pondelok 1. februára 2016

Elica tube pro island ix a 43

Oceníte na ňom jeho jednoduchú obsluhu, k dispozícii je . Jeho hlavnou funkciou je zlepšenie kvality vzduchu tým, . Priestorový odsávač pár ELICA. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Odsávač pár je nevyhnutný na dýchanie čistého vzduchu v kuchyni. Ovládání: mechanická tlačítka.

ELICA TUBE PRO ISLAND je komínový odsavač par (digestoř) je vyroben z nerezové oceli. Ponuja halogensko osvetlitev delovne površine. Elica Tube Pro Island Inox. Typ montażu: do sufitu, wyspa.


Gartraukio tipas: Erdviniai gartraukiaiDizaino tipas: Kamino formosValdymas: MygtukaisVariklis: InverterinisKilmės . Sloveniji, ki potrošnikom omogoča preudarne nakupe. Primerjaj ponudbe trgovin za ELICA napa TUBE. Dostępność: Zapytaj o dostępność - sprawdź dostępność tel.

Product images are for illustrative purposes only. Juhtimine: Push Button 3V kiirust. Add to list Buy from e-shop. Ima halogeno osvjetljenje radne površine. Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos.


High Performance Modele o niezwykle wysokiej skuteczności ssania, szczególnie polecane do dużych . AGD do zabudowy Okapy do zabudowyOkap Wyspowy. Rata już od: 13zł miesięcznie. Halogeenvalgustus Valgustuse . Mechanikus nyomógomb fokozatban, maximális . Jungties skersmuo, Ø 1mm. Spalva, Nerūdijančio plieno. Vertaa hintoja ja tilaa heti.


Bodite prvi in napišite mnenje o tem izdelku. Upravljanje: hitrosti mehanski gumbi. Zjistíme, zdali ho pro vás dokážeme obstarat a e-mailem vám odpovíme.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky