štvrtok 18. februára 2016

Textilia na plot

Je nutné si uvedomiť, že tieniaca tkanina tvorí veľkú plochu a pri silnom vetre môže ľahko poškodiť existujúce oplotenie , alebo ohnúť či vyvrátiť plotové stĺpiky . Zároveň sa taktiež využívajú aj na plotoch tenisových . POUŽITIE: Pre tienenie skleníky, . Tieniace plachty na ploty a zábradlia. Naše siete majú dlhú životnosť a dodávajú sa s motúzom na prichytenie k pletivu.

Pre svoju vysokú nepriehľadnosť sa využívajú ako ideálne ochranné a tieniace siete na plot či na zatienenie a ako ochranu na v. Ploty a záhradné zásteny za trvale najnižšie ceny. Clona na plot - tkanina tienenie - x m. Záhradná clona na plot účinne tlmí poryvy vetra, obmedzuje slnečné. Tkanina so zosilnenými okrajmi poskytuje účinnú ochranu . Pozrite si kompletnú ponuku tieniacich textílií aj na eShope.


Luxusné tieniace sieť na plot z polyetylénu určená na odtienenie nechcených pohľadov alebo slnečného žiarenia. Plot , ploty , pletivo,brány volierové siete, striešky, siete proti hmyzu a krtkom, tieniace.

Netkaná ochranná textília pred chladom – zimná prikrývka na rastliny. Ponúkame na predaj vysokokvalitné tieniace siete na ploty dostupné vo výškach: 1. Siete majú UV filter teda majú stálofarebnosť . Sieť na plot - aj takto častokrát ľudia nazývajú tieniace siete, pomocou ktorých je možné vytvoriť krásne prostredie Vašej záhrady. Naša sieť na plot značky TEX . Prvou variantou je prichytenie tkaniny pomocou montážnej elektrikárskej sťahovacej pásky, druhou.


Mám klasický pletivový plot o výške 1cm. Jednoduchý návod ako správne zavesiť tieniacu sieť. Spôsobov ako zavesiť tieniacu sieť na plot je hneď niekoľko - využiť môžete drôty, sťahovacie pásky.


Príslušenstvo pre ploty nákup a rezervácia v OBI. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Rašlový úplet sa využíva najmä ako tieniaca textília či už na ohradu alebo pergolu.


NETKANÁ TEXTÍLIA HNEDÁ UV STABILIZ. Netkaná agrotextília hnedej farby je výborná ako podklad pod kôru, zabraňuje rastu burín a nadmernému .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky