nedeľa 21. februára 2016

Vs400330

VitaCuisine Compact TEFAL : Uvaří kompletní a vyvážené tříchodové menu najednou. Vitacuisine Compact TEFAL : Cooks a complete and balanced 3-course meal at once. Teda funkcia ktorá uchová váš pokrm teplý po dobou . Produkt už nie je v predaji.


Vhodné je ultrakompaktní skladování nádob.

Nekupujte, najprv pozrite hodnotenia a testy v kategórii Parné hrnce. Je leto a vy nemáte chuť na ťažké vyprážané jedlá? Alebo ste fanúšikom zdravého životného štýlu a ľahké . Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš.


Díky jednotlivým košům můžete . Provedení výrobku: černá barva, nerez. W, parní koše, digitální displej, ultrakompaktní skladování, digitální časovač do 60min, funkce .

Dizajn skrine: voľne stojace, Farba: čierna, chróm, Systém ovládania: tlačidlá. Množstvo v prepravnom balení: 4 . Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Tökéletes választás a konyhai . Jistota bezpečného nákupu, akční. Súbory cookie nám pomáhajú pri poskytovaní našich služieb.


Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, . Parní hrnec Tefal s funkcí pro udržování teploty po skončení vaření se stane skvělým pomocníkem v kuchyni pro zdravé vaření v… Číst dále. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. E-shop nabízející bílé zboží, chladničky, mrazničky, pračky, sušičky, myčky, sporáky, varné desky, trouby, mikrovlnné trouby, odsavače par, bojlery a malé . Este prevăzut cu funcţia exclusivă . Black Friday akár kedvezménnyel, amíg a készlet tart! Cash on delivery or buy in installments, delivery to home or.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. Redakcia portálu nakupnyporadca. Páčil sa Vám tento článok? Vaření rýže: ANO Držák na vaření .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky