pondelok 1. februára 2016

Ochrana cerpadla nasucho

Slúži na ochranu čerpadla proti chodu nasucho (naprázdno). Pri poklese tlaku pod bar spôsobenom nedostatkom vody rozpojí napájací obvod. Inverzný tlakový spínač LPslúži na ochranu čerpadla proti chodu nasucho.


Pri nedostatku vody a poklese tlaku pod bar vypína čerpadlo. V našej ponuke nájdete široký sortiment tovaru v kategóriach čerpadlá , domáce vodárne, tlakové nádoby,.

LOGIC DROP ochrana čerpadla proti běhu nasucho. Doporučení pro výběr ochrany čerpadla , přehledná nabídka. Jednoduché zariadenie pre ochranu čerpadiel proti chodu nasucho. V prípade nasatia vzduchu dôjde k okamžitému poklesu tlaku v potrubí a Hydrostop . Zariadenie LOGICSTOP je vhodné na ochranu jednofázových čerpadiel pred chodom na sucho a preťaženiu.


KOMPLETNÁ OCHRANA ČERPADLA. Komfortný kontrolný box pre ponorné a povrchové čerpadlá s ochranou behu na sucho bez použitia hladinových sond . Existuje relé pro zajištění čerpadla proti chodu na sucho , které se.

Emotron DCM určená k řízení a ochraně kalových čerpadel, ale . Bude slúžiť ako tepelná ochrana proti chodu čerpadla na sucho. Doterajší systém (časové relé a snímač tlaku) mi zlyháva pre občasnú . Zařízení účinně chrání zahradní čerpadla nebo domácí . V případě nasátí vzduchu dojde k okamžitému poklesu tlaku v potrubí a Hydrostop. Predaj čerpadla ,radiátory,ohrievače vody. Snímač sa osádza do prednej . Oblasť použitia: Ideálny ako tlakový spínač a ochrana proti chodu nasucho k dovybaveniu pre záhradné Jet- čerpadla.


Mechanická ochrana ponorných čerpadel proti chodu na sucho. Postup zapojení zálohovaného oběhového. Elektronické zariadenie ktoré vyhodnotí na základe tlaku alebo Hz chod na sucho a zastaví čerpadlo.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu . Omlouváme se návštěvníkům, ale v době od 27. Všechny objednávky a případné dotazy budou řešeny se zpožděním,. Ochrany proti chodu nasucho.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky