streda 10. februára 2016

Biela drevena postel

Biele postele pôsobia elegantne a čisto, preto sú v interierovom dizajne veľmi. LIZBONA drevená manželská posteľ 16 biela. Vašej domácnosti novú energiu.


U nás nájdete štýlový nábytok z ponuky desiatok obchodov a značiek. Drevená posteľ MALTA 160x2- biela. Výška čela pri nohách: cm.

Spacia plocha: 160x2cm. Postel by mala byť pohodlná s ohľadom na Vaše požiadavky a zároveň dokonale ladiť s. Posteľ je dodávaná ako komplet s 2xlamelovým roštom, 2xmatrac z Pur peny a bezpečnostnou bariérou. Obľúbené drevené postele prvotriednej kvality u nás nájdete už od €. Postel je v osmych odtienoch: sosna,jelša,calvados, biela ,orech,buk,dub a modra. Má zaoblené hrany, drevené rošty a matrace -polyuretánová pena T 25.


Dvojlôžkové manželské postele ponúkame v rôznych veľkostiach, aby každý získal pohodlné. BRIMNES rám postele s úložným priestorom, biela , Lönset . EUR AMI nábytok Biela drevená posteľ Murano 160x2s čalúneným záhlavku a gombíky tyrkysovej farby.

Vyberte si kvalitné moderné čelo a rám postele za super cenu. V eshope DREVONA nájdete širokú ponuku komfortných postelí. Jednoduchá drevená manželská posteľ z bukového masívu. Rošt a matrac si môžete vybrať a objednať z nášho inernetového obchodu.


Posteľ v prevedení smrek a biela je možné dodať vrátane dreveného 12-tich latkového roštu, prevedenie buk je bez roštu. Manželská posteľ 1x 2biela IMPERIA M01. Cena postele je matracov. Doprajte vašej ratolesti posteľ , v ktorej si vždy nabije baterky a doplní energiu na každý deň. Detská posteľ so zábranou v BIELEJ farbe je vyrobená z borovicového dreva.


York, to je prenádherná kolekcia nábytku inšpirovaná populárnym severským bývaním. Svojou dizajnovou čistotou a nadčasovosťou vám vezme dych. Kvalitná manželská drevená posteľ s roštom z borovicového dreva - bez matraca.


Predám drevenú posteľ bielej farby - roštami a matracom, rozmery sú dĺžka . Ak preferujete farbu, máte na výber z bielej a šedej. Súčasťou postele sú dva priestranné šuplíky na kolieskach, do ktorých môžete uložiť deku, lôžkoviny alebo.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky