piatok 19. februára 2016

Rucny lis na pet flase

Ručný lis na PET fľaše je určený na lisovanie všetkých typov plastových fliaš. Upevňuje sa na zvislú pevnú podložku, súčasťou. Najlacnejšia verzia na trhu! Robustná plastová konštrukcia zabezpečuje ľahkú obsluhu a spoľahlivosť. Vyrobený z odolného plastu.


Nákup bez rizika: dní na vrátenie.

Lis na PET fľaše : doručenie domov alebo na predajňu. V pamäti Ecopress - lis na PET fľaše k lisovaniu všetkých typov plastových fliaš. Nakupujte online na Kwesto.


Kód: REO2– Ekopress – lis na PET fľaše. Domáci lis na plechovky a PET fľaše. Kombinovaný ručný lis na Pet fľaše a plechovky . PET fliaš s objemom až do 2l a max.


Zeleno-biely ručný minikrájač Renberg, × cm.

V opačnom prípade hrozí . Upratovanie - strana 108. Dodávateľ: InetServices, s. Hľadástroj Popis: - strojový (nie ručný ) lis na PET fľaše Množstvo: - ks Termín : - dohodou. Predmetom výpožičky je ručný lis na PET fľaše do objemu litrov a. Požičiavateľ vypožičiava ručný lis vypožičiavateľovi v rozloženom stave, . Tovar: Nový Dodanie do: dní.


Konštrukcia umožňuje jednoduché upevnenie na stenu. Samosprávy pre zvýšenie povedomia v tejto oblasti môžu použiť na zberných miestach lisy na PET fľaše (na obrázku). Ide o ručný mechanický lis vhodný na . KOVOOBRABANIE Ručný hydraulický lis Metallkraft Predajca: Euro náradie. Paketovací hydraulický lis na odpa PET fľaše a papier HP Lisovací tlak . Ručný lis slúži na vytlačenie šťavy z jabĺk, hrozna, hrušiek a iného ovocia na. PET fľaše sa sekajú, operú, roztavia a ťahajú PET vlákna pre ďalšie výrobky.


Ručným triedením boli v spoločnosti Tenarry schopní spracovať pri.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky