pondelok 1. februára 2016

Skrinka na tv

Zostavte si pomocou nášho plánovača obývaciu stenu podľa svojich predstáv. Skrinky , televízne stolíky, riešenia na médiá a zásuvky zútulnia obývaciu izbu. Vlastná spoľahlivá doprava. Uprednostňujete TV stolík pred obývacou stenou?


TV skrinka Tarragona, 1cm.

Elegantné biele i masívne drevené skrinky pod televízor. Vyberte si online na JYSK. Vybrali sme produkty vhodné na tento účel zo sektorového nábytku. Naše skrinky môžu byť ideálnym dodatkom v Tvojej obývacej izbe.


Skrinka pod TV buk REA DENISA UP 0Skrinka pod televízor zo zostavy REA. Ponúkame drevené aj sklenené televízne stolíky, na ktoré môžete postaviť televíziu, ale aj DVD alebo HiFi sústavu. Sú vhodné pre každé zariadenie.

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Popis: Nábytok Tempo Kondela Vám ponúka TV stolík vhodný na zariadenie obývacích izieb. Vyrobený je z DTD laminovanej drevotriesky vo farebnom . Farby: možnosť výberu farieb tu. MANHATTAN TYP - skrinka na TV. Casarredo RTV C skříňka KINGA. Televizní stolek má jedny dvířka.


Svůj vzhled má navržený v rustikálním stylu. Stylová a prostorná s variabilním vzhledem Tato vysoká skříňka poskytuje dostatek odkládací plochy na TV přijímače a přehrávače a díky svým četným . TV z elegantní kolekce Balin působí masivně díky optice širokých rámů. Přirozené akcenty bahenního a černého dubu propůjčují nábytku. Moderný dizajn a praktickosť s nádychom elegantnosti, to je skrinka na TV Cabana.


Praktická skrinka pre elegantné zariadenie obývacej steny. Důvod zařazení do bazarového zboží – zboží je ve 1 technickém a funkčním stavu s plnou zárukou. Pouze porušen originální obal.

Optimálne využijete priestor, pretože všetky skrine vám vyrobíme presne na mieru. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky