pondelok 22. februára 2016

Marmoro umyvadlo

Tento rok oslavuje naša firma 11. Pri tejto príležitosti sme pre Vás pripravili novú webovú stránku s novými produktmi a výhodnejšími cenami! METRO Ceramica umývadlá z porcelánu, Marmoro umývadlá z liateho mramoru, zo skladu, dodanie hneď, veľký výber!


Ponukame umývadlá liaty mramor od najsilnejších európskych výrobcov Marmoro , Marmorin a ďalších s možnosťou výberu umývadla liaty mramor podľa. Ponúka pohodlné umývanie rúk. Otvor pre batériu je v strede . Montáž: na nábytok, na pult, s nerezovou konzolou. Umývadlo RAVENNA má hranaté a okrúhle formy v jednom.


Na umývadlo sa dá namontovať batéria . Zobraziť všetky produkty. Za posledné roky sa zvýšila predajnosť dvojumývadiel do 1cm. Vďaka ideálnemu rozmeru sa zmestia aj do kúpeľní stredných veľkostí.


Dvoj zásuvková skrinka s tlmeným zatváraním pod umývadlo Marmoro Lisette 120xDD. Mini umývadlá sú ideálne do záchodov a do . MARMORO Mini 40x2 nízka cena, doprava zdarma. Cena sa vzťahuje na pár! Návod ako vybrať to správne umývadlo z obrovskej ponuky, nájsť. SKPERFM142-1Z Názov: PERFECTO BOLONA 42xjedno-zásuvka Popis: Jedno zásuvková skrinka s tlmeným zatváraním pod umývadlo Marmoro.


Za posy se zvýšila prodejnost dvoj umývadel do 1cm. Díky ideálnímu rozměru se . Vyberte si to správne umyvadlo do Vašej kupelne. Vo videu sa dozviete na čo si dávať pozor pri jeho výbere.


Je k dispozícii vo viacerých . Veľké umývadlo Imola má menšiu nádrž, ale aj tak je elegantné a praktické v jednom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky