štvrtok 25. februára 2016

Zariadenie do obchodu s textilom

Vybavenie predajne a zariadenie predajne v online bazári. Predame kompletne zariadenie do predajne textilu. Jednotlive kusy je mozne . Etiketovacie kliešte, etikety do kliešti v rôznych farbách, textilné kliešte, ihly do kliešti, splinty, poistné . V pamäti Busty, torzá, hlavy, parochňe, nohy.

Označenie tovaru, cenové etikety. Pokladničné pásky TERMO, mincovníky. Zariadenie predajne na predaj pult,stoly,regály,figuríny. REGÁLY, PULTY, VITRÍNY – OBCHODNÉ ZARIADENIA MEDCOM.


Hľadáte vybavenie do obchodov ? Firma MEDCOM vám už viac ako dvadsať rokov ponúka . Kancelársky nábytok Košice - poradenstvo, návrh v 3 výroba aj na mieru, dodanie do týždňov, rozvoz v SR zdarma, výber stolov, skríň.

PREDAJNE – SKLADY – ARCHÍVY – ČERPACIE STANICE – KANCELÁRIE. Predám zariadenie predajne s detským textilom. Dá sa zariadiť predajňa do cca 7xmetrov.


Asistentka predaja (V texte), KOMPLETNÍ VYBAVENÍ OBCHODU . Skladá sa : -Slot panely v dĺžke 18m ,farba. Vybavte si svoju predajňu čo najfunkčnejšie. Rýchle dodanie a veľmi priaznivé poštovné.


STOKLASA - sme tu pre Vás od r. Uvedený prehľad ukazuje, že za sebou máme úspešné realizácie najrôznejších typov v osobitom štýle - predajne so športovým tovarom, butiky,. TEXTILE HOUSE FOR EURO TRADE s. Návrh, výroba a montáž zariadení pre predajne - vitríny, obchodné regály, regály na textil, pulty, stojany, košíky. ID=437SID=9P=sprostredkovanie obchodu so strojmi, priemyselným zariadením , lodmi a let.


Ak totiž zákazník uvidí, že obchod predáva nové oblečenie, znovu sa vráti do predajne , aby sa pozrel na nové kúsky. Výklad je tiež miestom, . Predam chromovu zavesnu zostavu 2x regal, pult paravan, cca 2ks vesiaky, ks vesiaky stipcove, slimak 2 .

Všetky firmy z oblasti Sprostredkovanie obchodu a služieb v prehľadnom,. Spoločnosť sa zaoberá zahraničným obchodom s materiálom a zariadením. Predam komplet zariadenie do predajne potravin: chladiaca vitrina na vesanie vyrobkov (sxvxd 73x205x250) chladiaca vitrina na vesanie .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky