utorok 9. februára 2016

Barove drziaky na pohare

Stojan na poháre na pivo, chrómovaný x 2-l. GAMKO - barová technológia. Rozmery podľa počtu držiakov na jednom kuse: držiak.


Veľkoobchod a maloobchod s nábytkovým kovaním pre Vaše kuchyne, skrine, postele a iný nábytok vrátane drezov a batérií. Vhodné na zavesenie na policu alebo barovú .

Nerezový držiak na poháre 40cm. Ostatní barové vybavení produkty. Chrómový vešiak na stopkové poháre 25cm. Veľmi praktické a efektné riešenie. Držiak na poháre chróm 25cm.


Pripevní sa nad bar a vešajú sa naň poháre na stopke. Udrží fľašu od 7l - 1l. Lištu pripevníme k stropu baru a ľahko a rýchlo uskladňujeme poháre.

Prohlédněte si Blendtec Držák skleniček barový LT- NC018D. Predám zachovalý barový regál. Predam chromovy drziak na vinove pohare , nepouzivany, na rady poharov, vhodny do . Kôš na prádlo a bielizeň, držiak na poháre a pokrievky.


Všetko pre profesionálov v gastronómií - kuchyňa, bar, cukrár, hygiena. Zariadenie každej prevádzky, servis, množstevné zľavy. Metaltex vám pomôže zariadiť taký domov, aký si zaslúžite - bez zbytočného neporiadku, rozhádzaných vecí a nedostatku miesta.


Kúsky tejto značky môžu za. Zásobníky na ľad a ingrediencie. Závesné držiaky na poháre. Praktický držiak na vínové poháre.


Aj vy si môžete vyrobiť takýto držiak na poháre s barovým stolíkom. Obsahuje množstvo odkladacieho a úložného priestoru, držiak na . Plávajúci bar ponúka praktické riešenie na . Barové vybavenie - Nalievatka,odmerky,otvárače. Barové stojany a držiaky - stojany a držiaky - speed rack Chcete sa opýtať na.

Moderný závesný držiak na kuchynské doplnky. Kalichy, poháre , príslušenstvo- Sklo Rona (Horeca, Select, handmade), barové sklo, príbory, porcelán, doplnky k stolovaniu . Barový pojazdný stôl s úložnými a odkladacími priestormi, vrátane možnosti uchytenia. Prednosti výrobku, obsahuje zásuvky, držiaky na poháre a vysúvaciu .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky