utorok 2. februára 2016

Regálové zakladače

Vysokozdvižné regálové zakladače sú všestrannými a flexibilnými pomocníkmi pre prácu v sklade s úzkymi uličkami. Sú veľmi obratné a je ich možné použiť ako. Automaticky řízené zakladače nemusí mít stanoviště obsluhy, musí však být . Regálové zakladače jsou zařízení s pojezdem po kolejnicích a zdviháním.


Dodávky nových a repasácie existujúcich regálových zakladačov. Výhody automatického zakladače.

Maximální využití skladovací plochy . Vozíky se pohybují po kolejnicích i ve velkých výškách. Automatické řídící systémy pro výškové sklady, regálové zakladače ,. Speciální zakladače se sedící obsluhou, zakladače pro stojící obsluhu, . Komplexní servis regálových zakladačů. Zásady zpracování osobních údajů - Powered by WordPress and WP . Provádíme modernizace, rekonstrukce a generální opravy regálových zakladačů.


Pomocí našich bezpečnostních komponentů a moderní pohonné techniky se podařilo vyvinout zcela novou koncepci pohonu pro regálové zakladače Winkel.

Trojstranný regálový zakladač - Tieto skladové zakladače (žeriavovo-výťahové zariadenia) predstavujú dokonalé riešenie pre automatizovanie konvenčných . Zde si můžete prohlédnout fotodokumentaci provedených akcí, týkající se rekonstrukcí a oprav elektročástí regálových zakladačů. Poskytujeme prodej, výkup, servis a revize veškeré manipulační techniky a vysokozdvižných vozíků. Zjednodušené zakládání plechů a jiného deskového materiálu pomocí regálového zakladače Drive-in Vám ušetří místo a zvýší kapacitu skladu.


Nabízíme prodej použité bazarové techniky, vše v dobrém . Pre prevádzkovateľov skladov sú hustota uloženia a obrátkovosť dve zásadné otázky. Vďaka novej konštrukcii sú regálové zakladače Winkel ľahšie, . Tuto normu nelze objednat, jelikož byla zrušena. Regálový zakladač pro ukládání palet v automatickém skladu. Pravidlá pre navrhovanie regálových zakladačov.


Osvedčenie výkonov regálových zakladačov. Regálové konstrukce typu „silo“ jsou samonosné konstrukce skladů, na které jsou přímo připevněny stěny a střecha. Nosnosť, Zdvihová veža, Výška zdvihu, Rok výroby.


Sklady s těmito regálovými konstrukcemi se . Firma KPK navrhuje, vyrába a dodáva rôzne regálové zakladače. Okrem nových zariadení robí f. KPK aj rekonštrukcie stávajúcich .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky