štvrtok 4. februára 2016

Zásobník na toaletný papier

Rezervný držiak na toaletný papier až pre ks toaletného papiera radu Bormo. Materiál - mosadz, povrchová úprava - chróm. BORMO Spojenie kvality s čistými.


Tento výrobok je vhodný na privŕtanie alebo na. Pozrite si naše zásobníky na toaletný papier a zásobníky na toaletný papier , ktorých je dostupných niekoľko rôznych typov. Kliknite sem a prečítajte si viac.

Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie držiaky a zásobníky toaletného papiera. Ukážeme kde môžete držiaky a zásobníky toaletného papiera. Držiak toaletného papiera Compactor je praktickým pomocníkom ku každej toalete.


ABS, matnej alebo lesklej nehrdzavejúcej ocele. Na výber máme zásobníky ako aj na toaletný papier v kotúčoch tak aj na . Určený na toaletný papier do . Zásobník na toaletný papier SANIJUMBO 25. U nás ponúkame zásobníky toaletného papiera KATRIN a TORK malé, stredné aj veľké z.

Dvojvrstvový biely toaletný papier vhodný do zásobníkov, napr. Funkčná a odolná konštrukcia, ktorá sa ľahko . Dávkovanie po jednotlivých útržkoch, . Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Hledáte sortiment Doplnok? Zajímá vás Doplnok zásobn. Prohlédněte si sekci Sanitárna keramika a . WC papier nebo obecně Doplnok do vaší koupelny?


Doprava ZADARMO - Tovar skladom - Záruka rokov. Voľne stojaci zásobník toaletného papiera ocení každá domácnosť. Zaujme svojou praktickosťou aj priaznivou cenou. Program Public ponúka špecifickú radu doplnkov a príslušenstva do reštaurácií, hotelov a iných verejných priestorov. Tork SmartOne zásobník na toaletný papier.


Až úspora oproti klasickému Jumbo papieru ! Vybavený zubami pre ľahšie odtrhávanie papiera. Vhodný do všetkých typov interiérov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky