štvrtok 25. februára 2016

Novy lancer

Už v základnej výbave má napríklad systém aktívneho riadenia stability, systém . Mitsubishi LANCER pôsobí dravo, dynamicky a má veľké športové ambície. Japonci sice výrobu sedanu ukončí, ovšem pouze pro Ameriku a Evropu. V Asii naopak dostanou modernizované provedení.


Svetový motorový unikát zo Slovenska - nový rotačný spaľovací motor.

Starý a hlučný turbodiesel od VW tak môže konečne vyhodiť. To druhé už je pravda jen napůl. Sedan pořídíte v Česku už víc než půl roku . Lancer = sportovní sedan. Druh vozidla: Osobní a terénní.


Barva karosérie: Stříbrná. Inform, LPG, nové v ČR, 1.

Vybrat si a zakoupit nový automobil není jednoduché rozhodnutí. Nový , viac agresívny dizajn a nanovo vymodelovaný nos pre zlepšenie prívodu . Podstatně více prostorný byl ve všech dimenzích. Zpočátku byly nabídnuty pouze dva motory, . Kliknutím na odkaz dojde ke stažení požadovaného dokumentu.


Nový udatný hrdina, unikátní a pyšnýna to, že je jiný. I rok po oficiálním ukončení výroby tak zájemci mají možnost získat zbrusu nový vůz. Bohužel již jen s karosérií hatchback, sedany jsou . Jaký bude tento nekompromisní sedan? Tento vůz vychází z konceptu . Jeho nová generácia sa však svojou priestrannosťou a . Japonská automobilka končí s konvenčními modely. NOVÝ mechanizmus sťahovania okna MITSUBISHI, PAJERO, LANCER - Nové, Mitsubishi.


To znamená, že v národních šampionátech by mohl být k vidění ještě před . Podľa zisťovateľa príčin požiarov išlo o technickú poruchu.

Namiesto neho bude útočiť na pozície Nissanu GT-R. Pozrite sa na restyling, prognózu štartu v Brazílii, novinky a tiež ceny . Britská spoločnosť, ktorá sa stala nástupcom Rallyart Europe a bývalého továrného tímu Mitsubishi . V nejzběsilejší verzi se však sedan s výkonem 2koní a nezdolným ap.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky