štvrtok 25. februára 2016

Predaj regalov

Aktuálne správy V pamäti Podobné Regaz. Bezplatná inzercia, predam regale predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Kovové regály a regálové systémy, skladovacie regály.


Online predaj , rýchle doručenie po celom Slovensku.

Predám regály do Predajne, obchodu. Pult pozostáva so štyroch výsuvných šuflíkov, pod ktorými sú priestranné police a vrchná časť pultu je presklená. Zábrany s pamäťovým efektom, bezpečná ochrana regálov. Predaj regálov , regálových systémov a širokého sortimentu plastových prepraviek a boxov. OBI online a vo Vašej OBI predajni!


Majster Regál je medzinárodná spoločnosť špecializujúca sa na on-line predaj veľkého množstva regálových systémov. Ponúkame individuálne riešenia .

Kovová konštrukcia zo stojanov a políc. Montáž s použitím spojovacieho materiálu. Ekologická povrchová úprava.


Komplexný profesionálny servis od projektu, cez montáž až po pozáručný servis regálov. Dodávame všetky druhy regálov a regálových systémov - policové regály, regály na. Nosnosť regála je 9kg. Doplnkové príslušenstvo - výklopné police, rohové komponenty, . Návrh - výroba - predaj a montáž obchodných zariadení. Zariadenia do všetkých druhov predajných a skladových priestorov.


Porovnajte firiem v lokalite Martin: KOVO-LAK, s. Regály, pulty, vitríny, stojany, . SVETELNÁ A NESVETELNÁ REKLAMA, Hypernova, . Nové usporiadanie predajne uľahčí prácu aj Vašim zamestnancopraktické rozvrh- nutie regálov pomôže napríklad pri dopĺňaní tovaru a . GUMOVÉ PODLOŽKY DO REGÁLOV NA DIELENSKÝ VOZÍK. Pre všetkých milovníkov umenia a literatúry sme do našej ponuky zaradili desiatky regálov a knižníc.

Okrem kníh do regálov uložíte aj zakladače a rôzne . Kontrola regálov a rebríkov je posudzovaná podľa platných noriem.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky