utorok 2. februára 2016

Zasobnik na kozmeticke tampony

NOVASERVIS METALIA zásobník na kozmetické tampóny sat. Praktický zásobník na odličovacie tampóny ocení v kúpe ni každá žena. Tampóny sú tak ukryté, chránené . Vyberte si z našej ponuky zásobníkov na kozmetické tampóny.


V ponuke máme viacero modelov. Prezri si u nás zasobnik na kozmeticke tampony a porovnaj ceny v 10.

Kozmetický box na vatové tampóny Compactor Black Box, vysoký 6. Cena s DPH: 1€ 2€. Veľmi často sa v kúpeľniach nenájde vhodné miesto pre kozmetické tampóny ktoré sú tak potrebné pre ženy. Zásobník na kozmetické tampóny chróm.


Bel Cosmetic odličovacie tampóny okrúhle 1xks. Spôsob použitiaPoužije sa podľa potreby (napr. na odličovanie, kozmetické ošetrenie) . Kozmetické tampóny na dosah ruky Vďaka tomuto zásobníku z kvalitného plastu sú kozmetické tampóny rýchlo poruke, keď ich potrebujete. Výška výrobku: 2mm -šírka výrobku: mm -Hĺbka výrobku: mm , .

Elegantný zásobník na vatové tampóny z radu CLEAR pre slušivé uschovanie všetkých čistiacich tampónov. Jedná se o přírodní materiál,. Moderný nerezový zásobník na kozmetické tampóny je praktickým a dizajnovým doplnkom do kúpeľne. Vďaka zásobníku budú mať veci v kúpeľni svoje miesto. Podstavec na odličovacie tampóny a tyčinky Firenze 18.


Stojan na odlíčovacie tampóny Ofuro Black 15. Doplnok, ktorý iste ocení každá . ESPERADO zásobník na kozmetické tampóny. V katalogu nemáme podrobnější informace o Zasobnik na tampony. Vhodný na bežne predajné kozmetické tampóny.


Plastový zásobník kozmetických vreckoviek biely. Vatové tampóny a tyčinky v PE sáčiku bez potlače. Kozmetické, odličovacie, na odličovací, na kosmetické a vatové tampóny. Staňte sa distribútorom BigBuy a nakupujte novinky z radu kúpeľňových doplnkov za veľkoobchodné ceny, ponúkame vám zásobník na vatové tyčinky a .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky