streda 25. februára 2015

Lopatka na smeti

Kvalitná kovová lopatka Velvet je vhodná pre naberanie ťažkého odpadu alebo pálivých ohorkov. Obchod overený zákazníkmi. Preložiť slovo „ lopatka na smeti “ zo slovenčiny do angličtiny. Plastová lopatka na smetí s gumovou lištou.


Cena: Kč s DPH Kč bez DPH . Hmotnosť výrobku: kg.

Praktická kovová lopatka na smeti , lakovaná s gumenou prednou časťou. Lopatka na smetí šíře 24x36cm. Rukoväť: kovová, dutá, s možnosťou nasadenia . Modernes Mini-Kehrset bestehend aus Handfeger und Kehrschaufel. Položili jste tento hlavolam na lopatky ? Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Kovová lakovaná lopatka na smeti.


Uvedené ceny platia pri . Ergonomicky tvarovaná lopatka s výrazně zalomeným krajem pro efektivní nametání nečistot.

Sklad v Praze 8: Na objednání. Výrobek je vyroben z kvalitního a odolného plastu. Můžete ji použít například k nabírání různých . Firma ANTIKORO VILÉMOV s. Mnoho přeložených ukázkových vět obsahujících „ lopatka na smetí “ – anglicko- český slovník a vyhledávač anglických překladů. K nácviku aktivit praktického života.


Připojení rukojeti je velmi silné a . Many translated example sentences containing lopatka na smetí – English- Czech dictionary and search engine for English translations. KLEIN lopatka na smetí u pinkorblue. Slovo lopatka na smeti v slovníku slovenských nárečí, jeho význam, synonymá a príklady použitia. Nejvhodnější rýmy pro slovo lopatka na smetí.


Použití na smetí, písek atp. Velký výprodej skladů - nakupte za skvělé ceny! Nakupujete jako nepřihlášený.


Rychlý překlad slova smetí do slovenštiny, výslovnost, tvary a příklady užití. Hodnotenie: Značka: SPOKAR. Rozměr: 3x 2x mm. LOPATKA NA SMETÍ PLASTOVÁ.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky