streda 25. februára 2015

Stiepaci automat predaj

Popis: Horizontálne štiepací automat. Spracovanie dreva a pílou s štiepačom v jednom priechodu. Technické parametre: Motor (štípačka): . Ponúkam na predaj nový kvalitný štiepací automat na výrobu palivového . Inzeráty stiepaci automat.

Bezplatná inzercia, stiepaci automat predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Koupil jsem pro svou potřebu ale nemám prostory k využití. Potřebuje jen provést údržbu.


Nejsem firma prodej bez . Jednoduchá príprava palivového dreva pre domy, či chaty. Automatická píla a automatická štiepačka hľadáte použitý alebo nový stroj? Automaty (procesory) na výrobu palivového dreva Hakki Pilke.

Najvýkonnejším modelom je štiepací procesor s označním HAKKI PILKE EASY S ktorý je . UNIFOREST slúži na štiepanie a pílenie dreva. Je určený pre profesionálnu prácu. Cirkulár a štiepací systém sú umiestnené v rovine, ktorá je . Bgu Řezací a štípací automat KSA 3E (E-Motor). Nejoblíbenější štípací automat. Rychlá doprava, zajištěná montáž, zaškolení i záruční a pozáruční servis.


PROFI hydraulický štiepací automat SUPER AKCIA. Fínsky výrobca JAPA sa špecializuje na štiepacie automaty , hydraulické. Horizontálny štiepací automat Lumag SSA-400G sa vyznačuje jednoduchým použitím.


Kombinuje spracovanie dreva pílou a štiepačom v jednom priechodu, . Automat na rezanie a štiepanie dreva do priemeru c- určený k hotoveniu palivového, top . Ponúkame na predaj štiepacie automaty , kálačky, cirkuláre rakúskej značky . Automat je možné poháňať elektromotorom alebo cez kĺbový hriadeľ traktora. K prepnutiu na dvojnásobný štiepací tlak dôjde automaticky, pokiaľ je za . Kompaktní a spolehlivý štípací automat. Predaj a servis lesnej techniky.

Základní cena: Základní cena pro tuto variantu: Modifikátor variant cen. Rezací a štiepací automat pre palivové drevo. Výzva na podanie súťažného návrhu k dispozícii TU.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky