nedeľa 1. februára 2015

Skrina slivka

Vnútorné vybavenie skrine závisí od konkrétneho typu skrine. Ponúka dostatok priestoru pre zavesenie oblečenia, ktoré bude stále krásne, vyžehlené. Je vo farebnom prevedení slivka , vyrobená z kvalitnej laminovanej . V internetovom obchode s nábytkom Tempo Kondela nájdete všetko pre detailné zariadenie Vašej spálne. Boss vo farebnom prevedení slivka.


Na dvierkach sa nachádza zrkadlo.

Vo vnútri skrine sa nachádzajú police a vešiaková tyč. Skriňu možno kombinovať s . Moderná štvordverová skriňa MATISA. Klasické otváranie so zrkadlovou časťou.


Popis: Priestranná zasúvacia 3DV šatníková skriňa v kombinácií so . Merkury Market ponúka: keramické obklady a dlažby, kuchynské linky, kúpelňové skrinky, dvere, nábytok, krby, lepidla, záclony, závesy, panelove podlahy, drez. V príjemnom prostredí sa každý cíti oveľa lepšie, a preto neustále hľadáme také varianty, ktoré nás pri zariaďovaní interiéru vedú k modernému dizajnu. BOSS, slivka platné do: 20.


Bezplatná inzercia, skrina slivka predaj a inzercia.

Vyberte si z množstva ponúk. Oživte svoju spálňu či detskú alebo študentskú izbu dokonalou šatníkovou skriňou . Prakticky doplní interiér Vašej spálne, detskej či študentskej izby. Miestnosťou na umiestnenie je spálňa. Postel už máte, ale kde spí vaše šaty?


Dvojdverová vstavaná skriňa - slivka v kombinácii s bielym lacobelom. Rozmery:Šírka:70cm,Výška: 180cm,Hlbka:55cm. Ponúkame moderný nábytok vysokej kvality za nízke ceny. Európsky dizajn a neopakovateľný vzhľad.


Praktická policová skriňa rozmermi vojde aj do menších priestorov. Prevedenie, šatník na vešanie. Farba, korpus: slivka mat. Zaujme každú návštevu svojím farebným prevedním. Zároveň sa ale ľahko kombinuje .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky