piatok 27. februára 2015

Metoda sous vide

Variť bežnými metódami je nuda. Metóda Sous-Vide je varenie pri konštantne nízkej teplote. Kolem technologie sous - vide se v poslední době dělá humbuk a věda.


Jistě, maso upravené touto metodou je výborné. Zdeněk Pohlreich pitval metodu sous-vide ve třetím díle své kuchařské akademie , kterou v neděli v podvečer premiérově odvysílala Prima.

Metoda Sous-Vide je vaření při konstantní nízké teplotě. Takto můžete připravovat například maso, ryby, zeleninu, ale i třeba vajíčka. Ingredienci nejprve musíte . To si asi povedali viacerí slovenskí kuchári.


Technológia „ sous vide “ je staronová metóda varenia, ktorú používali už aj naše prastaré mamy. V súčasnej gastronómii sa pri „ sous vide “ technológii suroviny . Tady jsou základní pravidla metody sous-vide.

Kouzlete s teplotou °C. Právě tohle je ideální teplota, při které se srážejí bílkoviny, začnou . V čem spočívá vaření metodou sous-vide ? Metóda sous-vide si zaslúži prívlastok „zdravá“. Sous-vide je způsob pomalého vaření masa, ale i dalších potravin ve. Suroviny si zachovávajú svoju prirodzenú šťavnatosť a živiny. Existuje mnoho metód a štýlov varenia, ale čoraz väčšej popularite sa teší metóda varenia s názvom sous vide.


Prečo by ste ju mali vyskúšať? Bylo připraveno metodou SOUS-VIDE , která je jednodušší, než si myslíš. Neváhejte a nabídněte maso upravené touto metodou také. Sous - vide se nyní těší v Evropě velké oblibě. Velkoobchod potravin Bidfood jako . Seznamte se metodou sous-vide , která z vás za pár minut až hodin udělá v kuchyni profesionála.


Pokud jste dosud o sous-vide neslyšeli, . Chcete ochutnat jídlo na úrovni restaurace s michelinskou hvězdou?

Pořiďte si sadu nástrojů od německé společnosti Steba a máte z velké . Připravili jsme pro vás článek, ve kterém se dočtete o výhodách sous - vide oproti tradičnímu vaření. Staňte se hvězdou kuchyně. Jakmile tuto metodu objevíte, už nebudete . Sous - Vide , se bude přímo rozplývat na jazyku. Sous Vide (z franc. vo vákuu) je kuchárska metóda , pri ktorej sa potraviny pripravujú vo vzduchotesnom umelohmotnom obale vo vodnom .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky