štvrtok 26. februára 2015

Kované vešiaky na stenu

Kovové i drevené vešiaky , vešiačiky, háčiky, na zavesenie na stenu , stojanové vešiaky na kabáty, bundy, klobúky či dáždniky, nemý sluha na oblečenie, . Väčšina vešiakov sa pripevňuje ku stene , či nábytku skrutky spredu, v ponuke máme aj háčiky, ktoré sa montujú zo zadnej strany vešiakové steny. Vešiaková stena , háčikov, wenge. Kovové vešiaky na stenu v rôznom dizajne (zdroj: pinterest.com). Najmä v minulosti zdobili predsiene kované vešiaky rôznych tvarov, .

Práškovaná farba čierna - komaxit. Háčiky, vešiaky a stojany na šaty sú skvelí pomocníci na uloženie a usporiadanie oblečenia, či už v skrini alebo. Vyberajte drobné kované vešiaky na kľúče, či robustný vešiaky na oblečenie na stenu , či vešiaky stojacie. Budú Vám nielen skvelými pomocníkmi, ale aj . Predam rozne kovane vesiaky na oblecenie do predsiene. Skrine, doplnky - Popredný výrobca kovaného nábytku v ČR IRON-ART ponúka značkový kovaný -kovový nábytok vysokej kvality a originálneho designu: . Povrchová úprava: čierna patina.


Sada vhodná pre jedny dvere.

Obliečky, obrazy, sviečky alebo dekorácie na stenu - nechajte sa inšpirovať. Nábytkový vešiak RENNES staromosadz. Kovaná posteľ - detská izba . Praktické a nadčasové háčiky na stenu v chrómovanom vzhľade ako dekoratívny highlight do každého domova, vešiaky tak nájdu svoje miesto.


Výška: mm Šírka: mm Vzdialenosť od steny : mm Farba: čierna Materiál:. Veľmi jednoduchý, ale jedinečne kovaný háčik. V našej ponuke nájdete samostatné vešiaky na šaty, vešiaky na kabáty alebo i vešiaky na kľúče, a taktiež i celé vešiakové steny , ktoré môžete doladiť so . Obsahuje kusov vešiakov. Sú kovovosivej farby s dreveným ukončením. Ponúkame vešiaky do interiéru: klasické, moderné, extra moderné.


Kúpte si praktický stojanový vešiak a pomestíte veľa oblečenia na malom priestore. Stojanové vešiaky do predsiene aj čakárne pre vás máme za skvelé ceny. Záves kovaný na stenu Vine.


Malý vešiak kovaný na stenu. Naša ozdobná kovaná vešiaková stena , inšpirovaná španielskou pôvabnosťou, dodá každej predsieni punc výnimočnosti.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky