štvrtok 19. februára 2015

Berndorf bazeny

Naše firma nabízí výrobu nerezových bazénů pro vnější i vnitřní využití a také kompletní realizaci wellness a zakázkovou výrobu na klíč. Typizované výrobky v sobě zahrnují některé typové řady bazénů a terapeutických vířivých bazénů. Výhodou je jejich nižší pořizovací cena při zachování . Email: info(zavináč) berndorf - bazeny.


Výstavba a modernizace krytých bazénů a veřejných koupališť z nerezové oceli.

Nabízíme sportovní a skokanské, víceúčelové bazény. Nerezové bazény značky Berndorf patria medzi najexkluzívnejšie bazény na svete. Vďaka svojim unikátnym vlastnostiam si vyslúžili názov Rolls Royce.


A podle Michala Cirana z dodavatelské firmy Berndorf bazény také spolehlivá. Berndorf Bäderbau je podnik společnosti Berndorf AG a patří k technologické skupině. Led a sníh nejsou žádnou překážkou pro nerezové bazény Berndorf.


Bystřice, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a. Pokiaľ vás zaujíma aké bazény prekonávajú všetky hranice ľudského života, tak sú to jednoznačne nerezové bazény z ušľachtilej ocele Berndorf.

Všetkými týmito vlastnosťami ovplývajú bazény Berndorf vyrobené z nerezu. Firma BERNDORF BÄDERBAU s. Lahůdka pro Vás i Vaše přátele. Právní forma: společnost s ručením omezeným. Privátní bazény venkovní a vnitřžní.


Bazény převážně určené pro privátní klientelu. Vyrábíme typové řady bazénů se stěnami se žlábkem nebo ve . Krajským soudem v Ostravě, oddíl C, . Provozujeme výrobu krytých bazénů a veřejných koupališť z nerezové . Elegantní, snadno čistitelný a trvanlivý nerezový materiál úspěšně dobývá naše kuchyně i koupelny. Stejné nebo ještě lepší vlastnosti je . Stavba, rekonstrukce a modernizace původních bazénů a veřejných koupališť. Spoločnosť BERNDORF BÄDERBAU je lídrom vo výrobe antikorových bazénov aj vďaka 40-ročnému know-how . Historie prvotního využití nerezových materiálů ve.


Relaxační bazén Grandhotelu PUPP. Samočistiace nerezové bazény Berndorf implementujú do svojho tela originálne.

V poslední době dochází k velmi intenzívní výstavbě bazénů a koupališť, a to především z . Sportovní a skokanské, víceúčelové bazény. Mesto: Bystřice nad Olší. Predaj antikorových bazénov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky