streda 18. februára 2015

Skrinka pod umyvadlo jika

Jika Tigo H40JSkrinka pod umývadlo rôzne prevedenia (H40J21). Nabídka skříněk pod umyvadlo o šířce cm. Vybrané skříňky jsou dodávány včetně umyvadla , k vybraným skříňkám je nutné umyvadlo objednat zvlášť. Hledáte sortiment Nábytok?


Zajímá vás Nábytok skrinka pod umývadlo nebo obecně Nábytok do vaší koupelny? Prohlédněte si sekci Sanitárna keramika a .

Nakupujte za skvělé ceny výrobky Jika ! Nabízíme kompletní sortiment tohoto předního českého výrobce sanitárního vybavení. JIKA LYRA PLUS skrinka pod umývadlo , bez umývadla. Nábytok Lyra je prispôsobený kompletnému radu nábytkových . Expresné doručenie po Slovensku! Cube skrinky od výrobcu Jika.


Druh výrobku, skrinka pod umývadlo. Hĺbka skrinky (cm), 35. Stav montáže, zmontované.

DEEP BY JIKA skrinka pod umývadlo cm. Spodní skříňka pod umyvadlo - včetně keramického umyvadla . Jika Pure - Skříňka pod umyvadlo , 780mm x 338mm x 545mm, bílá - skříňka, zásuvky. Starší označení výrobku:. Skříňky pod umyvadla už jsou osazeny závěsným kováním s 3D seřízením.


Elegantní umyvadlová skříňka náležící do rodiny koupelnového nábytku Jika LYRA disponuje klasickou konstrukcí korpusu s dvojkřídlými dvířky. Minimalistické a čisté provedení skříněk Cubito-N zaujme na první pohled a dodá koupelně moderní vzhled. Zakoupili jste si do koupelny náš nábytek a nevíte si rady s montáží umyvadlové skříňky či připojením umyvadla ? Kúpelňový nábytok (el. sušiak, skrinka pod umývadlo ,zrkadlo).


Antec bol v minulosti silným hráčom na poli skriniek, no v poslednom čase zapadli skrinky od tohto výrobcu do šedého priemeru. Umyvadlo na dosku s otvorom alebo bez otvoru pre bateriu. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky